Nieuwsfeed

Studio 100 vraagt onafhankelijk onderzoek bij pretparkgroep Plopsa na tientallen klachten over grensoverschrijdend gedrag

Amusementsbedrijf Studio 100 heeft een onafhankelijk onderzoek besteld naar zijn pretparkgroep Plopsa. In de krant De Tijd klagen tientallen ex-werknemers over grensoverschrijdend gedrag. Ze wijzen naar de CEO van Plopsa als verantwoordelijke.

Krantenkoppen in België

LIVE REAL MADRID-BARCELONA. Courtois en co moeten 0-1-achterstand goedmaken in de tweede helft – Kijk als abonnee hier exclusief naar de bekerclash!

Real Madrid en FC Barcelona spelen momenteel een nieuwe Clásico. De Spaanse grootmachten treffen elkaar op Bernabéu in de heenmatch van de halve finales van de Copa del Rey en je kan deze clash als abonnee exclusief bekijken op HLN. Real Madrid heeft wat goed te maken, want Barcelona scoorde de openingstreffer door een knullige owngoal van Militao. Volg de

Lees meer »

Japan komt tegen 2040 ruim 11 miljoen werknemers tekort

Japan komt tegen 2040 ruim 11 miljoen werknemers tekort. Dat concludeert denktank Recruit Works op basis van een studie, waarin wordt gewaarschuwd voor een snelle afname van de beroepsbevolking vanaf 2027. Japan heeft nu al te maken met economische uitdagingen als gevolg van de snelle vergrijzing in het land.

Lees meer »

Jeugdvrienden staan na 1,5 jaar al op prestigieuze Forbes-lijst: “Ons doel? 1 miljard dollar aan transacties”

Op de Forbes 30 Under 30-lijst prijkt dit jaar Credix, een start-up van drie jonge ondernemers uit Antwerpen. De jeugdvrienden leiden een fintechbedrijf dat investeerders toegang geeft tot groeimarkten zoals Brazilië. Hun team telt na amper anderhalf jaar al 34 werknemers op drie continenten. “Binnen de komende drie jaar willen we naar 1 miljard dollar aan leningen via ons platform.”

Lees meer »

Defensie bevordert (eindelijk) weer vrouw tot generaal-majoor

Voor het eerst in drie jaar is er weer een vrouwelijke tweesterrengeneraal, benoemd bij Defensie. Het gaat om generaal-majoor An-Roos De Potter. Ze gaat de Koninklijke Militaire School leiden. Er zijn ook zes generaals bevorderd tot driesterrengeneraals of luitenant-generaal. Nog nooit zijn er zoveel bevorderingen tot driesterrengeneraals geweest. Dat komt omdat heel wat van de oudere generaals de komende maanden

Lees meer »