Nieuwsfeed

Twitter maakt van tweestapsverificatie via sms een betaalde Blue-functie

Twitter laat vanaf 20 maart enkel nog Twitter Blue-abonnees sms-berichten gebruiken als tweestapsverificatiemethode. Dat meldt Tweakers. Reguliere gebruikers kunnen wel nog authenticatieapps of securitykeys instellen als 2fa-methode.

Krantenkoppen in België

Tweede procesdag voor pestende collega-agenten, vrouw van slachtoffer getuigt: “Ze hebben bijna ons hele gezin kapotgemaakt”

Ze vernederden haar man op zijn werk zodanig dat hij thuis zelfmoord probeerde te plegen. Daisy Verbergt (43) uit Zwevezele vond haar stervende echtgenoot achter een gebarricadeerde slaapkamerdeur. “Ik heb Bjorn op het nippertje gereanimeerd.” Op het proces tegen de 29 pestende collega’s stelde de vrouw zich burgerlijke partij. “Want het scheelde niets of ze hadden ons hele gezin kapotgemaakt.”

Lees meer »

Deze drie Vlamingen leven zonder gsm: “Als ik ergens kom waar je alleen kan parkeren door te sms’en, dan betaal ik niets. De eventuele boete neem ik er dan wel bij”

In tijden waarin zelfs hippe vogels als Billie Eilish hun smartphoneverslaving proberen te bezweren, zijn er ook nog steeds mensen die erin slagen in leven te blijven zónder een mobiele telefoon. Wij spraken er drie. “Tuurlijk lachen ze met mij. Maar ik zie op restaurant jonge koppeltjes die naar hun smartphone kijken in plaats van in elkaars ogen en dan

Lees meer »

Britse ouders die dochter (16) “in weerzinwekkende omstandigheden” lieten sterven aan obesitas krijgen tot 7 jaar cel

“Stop met gillen.” Dat stuurde Alun Titford tot twee keer toe in een berichtje naar zijn dochter Kaylea (16), terwijl het zwaar verwaarloosde meisje aan obesitas lag te sterven op haar kamer. Enkele uren later was ze dood. Haar ouders kregen nu de rekening gepresenteerd. Ze werden tot celstraffen veroordeeld voor doodslag door grove nalatigheid tijdens een zitting waarop de

Lees meer »

Prinses Elisabeth in eerste interview ooit: “Ik wil later lijken op mijn betovergrootmoeder, koningin Elisabeth”

Tijdens haar eerste interview ooit heeft prinses Elisabeth haar bewondering voor haar betovergrootmoeder, koningin Elisabeth (1876-1965), uitgesproken. Ze deed dat op de laatste dag van een driedaags officieel bezoek van koningin Mathilde en haarzelf aan Egypte. Tijdens de reis traden de kroonprinses en haar moeder in de voetsporen van koningin Elisabeth, die een passie had voor het land van de

Lees meer »