Nieuwsfeed

Vincent (34) heeft een bloedpenis: “Hij lijkt verstoppertje te spelen, maar wacht maar …”

Hij noemt het zelf ‘zijn garnaal’, maar eigenlijk heeft Vincent (34) een bloedpenis. Eentje die ‘klein’ is in slappe toestand, en zijn ware grootte pas toont in stijfheid. Lang worstelde Vincent met onzekerheid, tot humor én de openbare sauna hem hielpen. “Daar zat ik dan in mijn blootje, met een levensloze worm tussen mijn benen.”

Krantenkoppen in België

Sunak en Macron willen brokken lijmen

Vandaag gaat de Britse premier Sunak op bezoek bij de Franse president Macron. Ze willen de strijdbijl begraven die sinds de Brexit flink heeft ingehakt op de Frans-Britse relaties. De sfeer lijkt goed te zitten, maar de twee heren hebben verschillende prioriteiten.

Lees meer »

UHasselt onderzoekt bodemleven in Limburgse tuinen

De UHasselt gaat samen met het Belang van Limburg het bodemleven in de Limburgse tuinen onderzoeken. En daarvoor rekenen ze op de hulp van 1.000 Limburgers, die theezakjes in hun tuin zullen begraven. Het is de eerste keer dat zo’n bodemonderzoek in onze provincie gebeurt.

Lees meer »

Slangen op maandag. De onstilbare groei van overheidsschuld klinkt abstract, tot het wegvallen van investeringen mensenlevens kost

In Griekenland worden deze week 57 mensen begraven die stierven bij een treinramp in de buurt van de stad Larisa. De Grieken komen woedend op straat en de politiek gaat er diep door het stof. Voor een habbekrats verkocht de Griekse overheid in 2017 haar vervoersbedrijf Hellenic Train aan de Italiaanse nationale spoorwegmaatschappij. De kwaliteit gaat er sindsdien zienderogen op

Lees meer »

Nina Pinzarrone (16) staat twee maanden na straffe vijfde plaats bij EK-debuut voor haar eerste WK: “Op het EK schaatste ik maar aan 70 procent”

Geen enkele Belg maakte ooit een beter EK-debuut dan Nina Pinzarrone twee maanden terug in Finland en nu is de 16-jarige Brusselse ook aan haar vuurdoop toe bij de seniors op het WK kunstschaatsen in Japan. Met welke ambitie? “Een betere score halen dan op het EK.” Maak kennis met het jonge talentje dat voorlopig nog in de schaduw rijdt

Lees meer »

Welke vanillepudding smaakt het best? Patissier proeft er 10 en deelt één 8/10 uit: “Hier heb ik echt een artisanaal gevoel”

Eenvoudig, goedkoop en geliefd door zowat iedereen: vanillepudding is het perfecte dessert om je maaltijd geslaagd mee af te sluiten. Je vindt het nagerechtje dan ook in iedere supermarkt terug. “Je herkent een goede pudding aan zware vanillepuntjes”, verklapt patissier Sarah Renson. Maar welke soort uit de winkel verwent je smaakpapillen het meest? Ze proeft tien verschillende varianten, en geeft

Lees meer »

“Ik heb 53 jaar keihard gewerkt en mijn vrouw 49 jaar. Hiermee moeten we het dus stellen”: Nicole en Dirk krijgen samen maar 935 euro pensioen

Nicole Declerck en Dirk Verbauwhede (beiden 67) uit Oosterzele werkten respectievelijk 49 en 53 jaar. Door een administratieve dwaling, een kwarteeuw geleden al, krijgen de zelfstandigen samen amper 935 euro per maand wettelijk pensioen. “Dat is natuurlijk wraakroepend, als je weet dat je een veel hoger pensioen kunt krijgen door veel, veel minder jaren te werken”, aldus onze werkexpert Stijn Baert.

Lees meer »

Man moet ex 204.000 euro betalen voor 25 jaar huishoudelijk werk

Een rechtbank in Velez-Malaga heeft een zakenman veroordeeld tot het betalen van zo’n 204.000 euro aan zijn ex-vrouw. Die overwinning deelt de vrouw, genaamd Ivana Moral (48), in de hoop andere vrouwen te inspireren. Ze stond tijdens hun huwelijk steeds in voor het huishouden en de zorg voor hun twee dochters en dreigde na de scheiding met niets achter te

Lees meer »