Nieuwsfeed

VS beschuldigen Rusland voor het eerst formeel van misdaden tegen menselijkheid

Rusland maakt zich in Oekraïne schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid. Dat stelt de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris op de veiligheidsconferentie in München. Het is de eerste keer dat de Verenigde Staten die beschuldiging richting Rusland formeel uitspreken.

Krantenkoppen in België

DE PELOTONPRONO. Jasper Philipsen kijkt uit naar Milaan-Sanremo: “Op de Poggio zal het prijs zijn, de rest zal sprinten voor een ereplaats”

Het klassieke wielervoorjaar is terug en dan kan ‘De Pelotonprono’ niet achterblijven. Net als vorig jaar gaan we op zoek naar de beste pronostikeur op twee wielen. Acht profs uit acht verschillende ploegen geven acht weken lang hun tiercé. Jasper Philipsen kijkt voor Milaan-Sanremo in zijn glazen bol. “Op de Poggio zal het prijs zijn.”

Lees meer »

Is Credit Suisse nu gered?

20:36 Met verse Zwitserse franken van de lokale centrale bank en een koersopstoot van bijna 20 procent op donderdag is de neergang van Credit Suisse in ieder geval voorlopig gestopt. ‘Maar de status quo is …

Lees meer »

Omgevallen boom beschadigt tiental graven in Oevel

Op de begraafplaats van Oevel, bij Westerlo, is een zware beuk omgevallen. Daarbij werden een tiental zerken zwaar beschadigd. Ze zullen moeten worden vervangen. De bomen op de begraafplaats worden regelmatig gecontroleerd, maar vermoedelijk heeft een rotte plek de boom doen wankelen.

Lees meer »