Nieuwsfeed

Welke smartphones hebben de beste batterij? “Vooral obscure fabrikanten pakken uit met bovengemiddeld grote accu”

Hoe lang de batterij van je smartphone meegaat, hangt af van je eigen gebruik. Uiteraard speelt ook de batterijcapaciteit die de fabrikant aan het toestel heeft gegeven een essentiële rol. Smartphone-expert Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers wijst ons naar de smartphones met het beste batterijleven.

Krantenkoppen in België

Brusselse onderzoeksrechter wordt niet van onderzoek gehaald naar mogelijke corruptie Europees Parlement

Onderzoeksrechter Michel Claise wordt niet van het onderzoek gehaald naar corruptie in het Europees Parlement. De advocaat van Marc Tarabella, het Belgische Europarlementslid dat verdacht wordt, had een wrakingsverzoek ingediend tegen Claise om hem van de zaak te halen, maar Claise weigerde zich terug te trekken. Het hof van beroep heeft nu geoordeeld dat het wrakingsverzoek ongegrond was.

Lees meer »

Jens Dendoncker verstopt 100.000 euro in nieuw seizoen ‘Wie zoekt die wint’

Binnenkort organiseert Jens Dendoncker een heuse schattenjacht in de huizen van verschillende gezinnen. Nadat Jens’ professionele verstopteam 100.000 euro heeft doen verdwijnen in het huis van de deelnemers, is het enige wat zij moeten doen zoeken naar het geld. Wat ze vinden, mogen ze houden. Benieuwd welke plekjes er zoal in aanmerking komen als verstopplek? In bovenstaande video licht Jens

Lees meer »

Twee meisjes verdacht na moord op leeftijdsgenootje in Duitsland

In Freudenberg, in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, blijft de moord op een twaalfjarig meisje voor heel wat raadsels zorgen. Twee andere meisjes, naar verluidt van twaalf en dertien jaar, worden intussen verdacht van betrokkenheid bij de feiten. Later op de dag geven de Duitse autoriteiten meer uitleg over het misdrijf.

Lees meer »

Recht op deconnectie wordt volgende week verplicht in veel bedrijven: mag jouw baas je straks niet meer bellen? En zijn er sancties als die dat toch doet?

Van ambtenaren kan al sinds goed een jaar niet meer worden verwacht dat ze na de uren nog werktelefoontjes en -mails beantwoorden. Vanaf 1 april is het volgens de arbeidsdeal ook voor vele bedrijven verplicht om het recht op deconnectie toe te passen. Kan ik oproepen en berichtjes van de baas na de uren schaamteloos negeren? Mag die mij überhaupt

Lees meer »