Nieuwsfeed

Hoeveel kregen De Croo en Bracke?

Zelfs Kamervoorzitter Eliane Tillieux (PS) krijgt het niet meer uitgelegd – zelfs niet in gebrekkig Nederlands. Waar eergisteren nog iedereen uit de lucht viel over het bestaan van de pensioenbonussen voor De Croo, Bracke en nog acht hoge ambtenaren, wordt steeds meer duidelijk dat een alert parlement het wél had kunnen weten.

Krantenkoppen in België

Investeren in vastgoed: kies je best in een appartement of huis? “Er zijn 30% meer huurders dan vorig jaar, maar niet elke soort woning is in trek”

20 tot 30 procent van de vastgoedkopers zijn investeerders die een pand willen verhuren. Hoewel er ook steeds meer huurders op de markt komen, is lang niet iedere vastgoedinvestering een succesverhaal. Koop je best een huis of appartement? Met welke troeven kan je de huurprijs optrekken? En hoe zorg je ervoor dat je zelf zo weinig mogelijk tijd aan verliest?

Lees meer »

Voor de “vergeten Vlaming”, tegen de betuttelende “roodgele combine” N-VA-Vooruit: zo profileert Mahdi zich met 2024 in het vooruitzicht

Dat CD&V in de stikstofcrisis het been zo stijf hield, is nog maar het begin van de nieuwe partijprofilering. Voorzitter Sammy Mahdi hield zaterdag in Gent een ideologisch congres en trekt voluit de kaart van de “vergeten” Vlaming op het platteland. Dat hij daarbij de “roodgele combine” tussen N-VA en Vooruit als vijandbeeld oproept, werkt alvast bij de achterban.

Lees meer »

Appelsienen eten onder de douche: doen of laten?

Waarom eten mensen plots appelsienen onder de douche? De trend bestaat al sinds 2015, maar is nu weer razend populair. Volgens Tiktokkers is het een “spa-achtige ervaring” waar je tonnen energie van krijgt. Een wetenschappelijk onderzoek van Science Direct schrijft dan weer dat de geur van appelsienen stress en angst verminderen. Bovendien zou de vitamine C van de appelsien je

Lees meer »