Nieuwsfeed

Moeder kindermoordenares: “Mijn dochter wilde bij haar kinderen zijn. Ze lijdt niet meer”

Geneviève Lhermitte (56) liet euthanasie uitvoeren omdat ze weer bij haar kinderen wilde zijn. De vrouw die 16 jaar geleden haar vijf kinderen doodde met een mes, kon de pijn niet langer aan. “Mijn dochter lijdt niet meer”, zegt haar moeder.

Krantenkoppen in België

Martina Navratilova heeft kanker opnieuw overwonnen

Ex-tennisster Martina Navratilova is met succes tegen kanker behandeld. Dat verklaart de 66-jarige Amerikaanse van Tsjechische origine in een interview met Piers Morgan, dat dinsdag op Talk TV uitgezonden wordt. “Ik moet nog twee weken preventief stralingen ondergaan, maar dan ben ik er klaar mee. De dokters hebben me kankervrij verklaard.”

Lees meer »

Gent kan 50-tal extra asielzoekers opnemen, geen tweede asielponton

De stad Gent zal geen bijkomend asielponton voorzien in de haven. Er komt mogelijk wel een lichte uitbreiding van de bestaande Reno-boot én het lokaal opvanginitiatief in de stad, samen goed voor een 50-tal extra plaatsen voor asielzoekers. De federale regering is op zoek naar extra opvang om de aanhoudende asielcrisis op te vangen en keek onder meer naar de

Lees meer »

Tony (50) moest zoontjes anderhalf jaar missen nadat ex-vrouw hen ontvoerde: “Gevonden in tehuis, waar ze op de grond sliepen”

Anderhalf jaar was Tony Wiggett (50) uit Nieuwpoort gescheiden van zijn twee zoontjes. Ontvoerd door hun eigen moeder (41) richting haar thuisland Roemenië. Pas nadat de vrouw werd opgepakt in Italië, kreeg Tony weer hoop. Al duurde het dan nóg twee maanden voordat Tony zijn kroost naar huis kon brengen. “Ze leefden in verschrikkelijke omstandigheden, en ik mocht hen niet

Lees meer »

Toekomst nog steeds onzeker voor Orpea België

De raad van bestuur van de noodlijdende Franse rusthuisketen Orpea heeft geen beslissing genomen over de toekomst van de groep in België. Dat heeft Fabien Boucquéau, regionaal secretaris van de Franstalige, christelijke vakbond CNE, woensdag aan Belga gezegd.

Lees meer »

LIVE TIRRENO-ADRIATICO. Van Aert is na val klaar voor koninginnenrit en dankt kledingsponsor: “Saved my ass. Letterlijk”

In Tirreno-Adriatico is het peloton vandaag toe aan de koninginnenetappe. De aankomst ligt in skioord Sarnano-Sassotetto na een beklimming van 13,1 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,3%. Lennard Kämna begint eraan in de leiderstrui, maar de andere klassementsrenners – Roglic op kop – liggen op vinkentouw. Mis geen pedaalstoot van de rit op deze pagina.

Lees meer »

Stijn Baert proeft steak-friet in 4 luxerestaurants en bezoekt één bekende grillmaster: “Zowel hoeveelheid als smaak doen me de prijs niet begrijpen”

Dat de ene steak-friet de andere niet is, moeten we vast niet meer vertellen. Maar waar eet je de lekkerste versie? HLN-foodie Stijn Baert proeft het gerecht in vier duurdere luxerestaurants, getipt door de HLN-lezers. Moet de voorlopig beste steak-friet van Vlaanderen op de restokaart plaats maken voor een nieuwe? “Een van de weinige chefs die het grillen echt onder

Lees meer »