Nieuwsfeed

‘Advocaten benadrukken vandaag echt heel erg dat niet elke Reuzegommer hetzelfde is’

.

Krantenkoppen in België

Thomas Cammaert, het nieuwe ettertje in ‘Familie’: “Ik was ooit saboteur in de Nederlandse ‘De Mol’”

Problemen op komst in ‘Familie’, want er is ene Bas Vermeulen opgedoken. De bierbrouwer lijkt sympathiek, maar snel zal blijken dat hij een pitbull kan zijn. “Wie hem dwarsligt, zal het geweten hebben”, vertelt Thomas Cammaert (38), de acteur die het personage vertolkt, in ‘TV Familie’. Een Vlaming die in Nederland een eigen tv-programma heeft en heel wat rollen op

Lees meer »

Mahdi zet CD&V af tegen “roodgele combine”

Voor CD&V-voorzitter Sammy Mahdi is zijn partij na de verkiezingen in 2024 de enige garantie dat elke Vlaming – ook de vergeten Vlaming – “gehoord wordt” en dat “de minachting voor de landelijke gebieden en de buitenwijken van de grootsteden stopt”. In zijn slotspeech op het ‘Respect’-congres in Gent zette Mahdi zijn partij in de markt als enige alternatief voor

Lees meer »

“Hopelijk merkt helikopter hem op”: bedrijf maakt gigantische fiets uit houtstapels voor Ronde van Vlaanderen

Dat Zulte dorp is van de Ronde, mogen ze hoog in de lucht ook weten. De werknemers van houtbedrijf Ide Woods hebben hun materieel op creatieve wijze geplaatst op hun binnenplaats. Wie de houtstapels bekijkt vanuit vogelperspectief, ziet een gigantische fiets. “De Ronde passeert op één kilometer van hier”, zegt kraanmachinist Rudy Beulque. “Hopelijk gaan ze hem opmerken.”

Lees meer »

“Eveline” komt vrij onder strenge voorwaarden

De jonge man uit Gent die zich als "Eveline" uitgaf om naaktfoto’s en filmpjes van BV’s te bemachtigen, komt vrij onder strenge voorwaarden. Eind vorig jaar werd hij opnieuw aangehouden op verdenking van nieuwe feiten. De raadkamer in Gent heeft beslist dat hij niet langer in de cel moet blijven. Het parket gaat niet in beroep tegen de beslissing.

Lees meer »

Klokkenluider: “Nederlandse fiscus zette zich actief in om Uber te helpen”

De Nederlandse belastingdienst heeft zich actief ingezet om taxiapp Uber te helpen. Zo kreeg het Amerikaanse bedrijf van de fiscus precies te horen wat er met andere landen werd besproken, en wat standpunten van landen als Frankrijk en België waren. Ook hoefde Uber in Nederland nauwelijks belasting te betalen. Dat heeft klokkenluider Mark MacGann dinsdag tegen de commissie Financiën van

Lees meer »