Nieuwsfeed

Binnenkijken in iconische loft van Vlaamse modegoeroe, die te koop staat voor 3 miljoen euro

De iconische loft die Linda Loppa in 1987 in de Verlatstraat 12 liet verbouwen staat te koop. In afwachting van een nieuwe bestemming doet het riante gebouw dienst als expositieruimte. Van 14 tot 23 april toont veilinghuis Bernaerts er dertig pronkstukken van zijn grote voorjaarsveiling.

Krantenkoppen in België

Turkije herneemt gesprekken met Zweden en Finland over NAVO-toetreding

De onderhandelingen tussen Turkije enerzijds en Zweden en Finland anderzijds over het NAVO-lidmaatschap van de twee landen worden op 9 maart hernomen. Dat heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu bekendgemaakt op een persconferentie in Ankara. Hij suggereerde dat de bijeenkomst mogelijk plaatsvindt in Brussel, waar de hoofdzetel van de NAVO gevestigd is.

Lees meer »

Apple ziet opnieuw belangrijke bestuurder vertrekken

Bij Apple vertrekt de man die verantwoordelijk is voor cloudinitiatieven als iCloud. Dat meldt persbureau Bloomberg, dat van ingewijden heeft vernomen dat Michael Abbott in april opstapt. Daarmee voegt hij zich bij een groeiende lijst van bestuurders die de iPhonemaker uit Cupertino eind vorig jaar en begin dit jaar de rug hebben toegekeerd.

Lees meer »

Mogen handelszaken cash geld weigeren?

Steeds minder Belgen betalen met cash geld. Maar wie het toch graag blijft doen, kan dat niet overal. Mogen handelszaken briefjes en munten zomaar weigeren? "De inspecteur" op Radio2 vraagt het aan Lien Meurissen van de FOD Economie.

Lees meer »