Nieuwsfeed

Bpost vindt 6.000 gestolen pakjes terug via privédetective

Liefst 6.000 vermiste pakjes werden teruggevonden nadat Bpost in Dendermonde een privédetective had ingeschakeld. De politie kon de pakjes bij huiszoekingen aantreffen. Ze hebben een totale waarde van 200.000 euro.

Krantenkoppen in België

Niet foutloos, wel nog in de running voor de medailles: Loena Hendrickx vijfde na korte kür op WK kunstschaatsen, Nina Pinzarrone debuteert met 14de plek

Foutloos was het niet maar op het WK kunstschaatsen in Japan reed Loena Hendrickx vandaag wel een betere korte kür dan twee maanden terug op het EK. De 23-jarige vice-Europese kampioene staat voorlopig vijfde in de stand maar het podium is zeker niet buiten bereik. Nina Pinzarrone debuteerde fraai maar evenmin foutloos op haar eerste WK: zij werd 14de. Vrijdag

Lees meer »

VIDEO. Eva Pauwels rekent af met woelig verleden: “Kan me nog 1000 keer excuseren, het zal voor sommigen nooit goed zijn”

Jarenlang haalde Eva Pauwels week na week de cover van de magazines en meestal niet in positieve zin. Een contactverbod met haar kinderen Julie en Maxime Vermeire, een alcoholverslaving, verkeerde mannen én vrouwen. Afkicken en opnieuw hervallen, maar nu al vier jaar heeft Eva haar leven op het juiste spoor. Ze heeft opnieuw een goede relatie met de kinderen. “Familie-uitstapjes

Lees meer »

Kroonprinses Elisabeth en koningin Mathilde samen naar Egypte: wat gaan ze er doen en waarom is de koning niet mee?

Kroonprinses Elisabeth vertrekt samen met haar moeder koningin Mathilde op werkbezoek naar Egypte. Ze maken een driedaagse archeologische trip in de voetsporen van koningin Elisabeth, de derde koningin der Belgen en de betovergrootmoeder van prinses Elisabeth, naar wie ze ook is genoemd. Wat gaan moeder en dochter er doen? Waarom net nu? En waarom is koning Filip niet mee?

Lees meer »

Aantal oproepen naar Eetexpert meer dan verdubbeld

De helpdesk van Eetexpert vzw, het Vlaams kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen, ontving vorig jaar 1.726 oproepen. Dat waren er 18,4 procent meer dan in 2021 en ruim dubbel zoveel als in 2019. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams parlementslid Katrien Schryvers (CD&V) heeft opgevraagd bij minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V).

Lees meer »

“Hopelijk merkt helikopter hem op”: bedrijf maakt gigantische fiets uit houtstapels voor Ronde van Vlaanderen

Dat Zulte dorp is van de Ronde, mogen ze hoog in de lucht ook weten. De werknemers van houtbedrijf Ide Woods hebben hun materieel op creatieve wijze geplaatst op hun binnenplaats. Wie de houtstapels bekijkt vanuit vogelperspectief, ziet een gigantische fiets. “De Ronde passeert op één kilometer van hier”, zegt kraanmachinist Rudy Beulque. “Hopelijk gaan ze hem opmerken.”

Lees meer »

Lisa Marie Presley werd door haar vader op handen gedragen: “Zijn cadeau voor haar zesde verjaardag? Een diamanten ring”

“Verdriet stopt nooit”, heeft Lisa Marie Presley ooit gezegd. Het tekende haar leven. Als jong meisje moest ze al afscheid nemen van haar vader, haar zoon pleegde zelfmoord en ze kreeg een aantal moeilijke relaties te verwerken. Uiteindelijk kon haar hart het niet meer aan. De oogappel van Elvis stierf onlangs op 54-jarige leeftijd. Een portret van een vrouw die

Lees meer »