Nieuwsfeed

Braziliaanse president Lula ontmoet Xi Jinping tijdens bezoek aan China

De Braziliaanse president Luiz Inacio Lula da Silva brengt van 26 tot 31 maart een officieel bezoek aan China, op uitnodiging van zijn ambtgenoot Xi Jinping. Dat heeft het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdag gemeld.

Krantenkoppen in België

Tijd om weer over te schakelen op zomerbanden

Mobiliteitsfederatie Traxio roept automobilisten op om hun winterbanden te vervangen door zomerbanden, nu de temperaturen in stijgende lijn gaan. “Bij warmere temperaturen slijten winterbanden immers niet alleen sneller dan zomerbanden maar ze presteren ook minder goed, en dat al vanaf temperaturen boven 7 graden Celsius”, aldus Traxio.

Lees meer »

Dikke Nordin wraakt opnieuw rechters in drugsdossier

De advocaten van Dikke Nordin hebben een nieuw verzoek tot wraking ingediend tegen twee rechters die moesten oordelen over een groot drugsdossier waarin Nordin E.H. terechtstaat. Aanleiding voor het wrakingsverzoek is het bestaan van een convenant tussen het parket en de rechtbank.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. De maandenlan­ge revalida­tie van Tiesj Benoot: “Ik ga iets raars zeggen, maar we hebben heel veel gelachen”

In het najaar twijfelde hij nog of hij ooit nog renner zou worden. Ondertussen heeft hij Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen en is hij straks ook kopman in de Strade Bianche. Zeven maanden na zijn botsing op training blijkt Tiesj Benoot (28) “een completere atleet” dan ooit. Het verhaal van een lange en saaie revalidatie met een gelukkige afloop, en een kapbeurt voor

Lees meer »