Nieuwsfeed

Canadees investeringsfonds neemt Pornhub over

10:29 Mindgeek, het bedrijf boven de pornowebsite Pornhub, komt in handen van het Canadese Ethical Capital Partners. Mindgeek kwam recent in opspraak na beschuldigingen dat op zijn platformen video’s met mi…

Krantenkoppen in België

Vlaamse regering bereikt akkoord in stikstofdossier

De Vlaamse regering heeft een akkoord bereikt in het stikstofdossier. Dat laat minister-president Jan Jambon (N-VA) weten via Twitter. Eerder deze week liepen de spanningen tussen regeringspartijen N-VA en CD&V hoog op, omdat CD&V niet wilde instemmen met een voorstel dat eerder op tafel lag. Er komen nu bijkomende onderzoeken over de knelpunten die moeilijk lagen voor CD&V.

Lees meer »

Poetin zet nieuw wapen in: Oekraïne is weerloos tegen ‘de Dolk’

Rusland heeft sinds het begin van de oorlog volgens Amerikaanse bronnen al meer dan 400 raketaanvallen uitgevoerd op Oekraïne, maar zelden was de onrust zo groot als na de aanval van donderdag. De reden? De Russen zetten daarbij een wapen in waar de Oekraïners zich nauwelijks tegen kunnen verdedigen: de hypersonische Kinzhal-raket, oftewel ‘de Dolk’.

Lees meer »

Klanten Credit Suisse blijven geld van rekeningen halen

Klanten van de Zwitserse bank Credit Suisse blijven geld van hun rekeningen halen wegens zorgen over de toekomst van de geplaagde bank. Volgens het bankconcern – de op een na grootste van Zwitserland – hield de uitstroom deze maand aan, ondanks dat er een grote campagne is gestart om het spaargeld van klanten terug te winnen.

Lees meer »

AZ Groeninge krijgt als eerste ziekenhuis kwaliteitslabel Gault&Millau

AZ Groeninge krijgt na verschillende proefanalyses een kwaliteitslabel van Gault&Millau voor patiëntenmaaltijden. “De erkenning van de hoge kwaliteit van de patiëntenmaaltijden in AZ Groeninge is het gevolg van een sterk toegenomen engagement in de ziekenhuissector om dat belangrijke aspect in de zorgverstrekking letterlijk drie keer per dag bovenaan de agenda te zetten”, klinkt het bij Gault&Millau.

Lees meer »