Nieuwsfeed

Chaos op set van comebackfilm van Cameron Diaz: “Er zijn al vier mensen ontslagen”

De opnames van de actiekomedie ‘Back in action’ lopen niet van een leien dakje. Volgens de krant ‘The Sun’ zorgt acteur Jamie Foxx (55) voor chaos op de set en zijn er hierdoor al vier medewerkers ontslagen. De problemen zijn een domper voor Cameron Diaz (50), die in de film na een pauze van negen jaar haar comeback maakt op het witte doek.

Krantenkoppen in België

Veel meer C-attesten in BSO dan in ASO

In juni 2022 kreeg één op de tien leerlingen in het beroepsonderwijs een C-attest. Meer dan drie keer zo veel als in het aso. Dat blijkt uit een onderzoek van Het Nieuwsblad. Waarom hebben leerlingen in het bso zoveel meer moeite om hun jaar met succes te beëindigen?

Lees meer »

Poetin prijst “goede vriend” Xi en zijn “constructieve rol” in oorlog in Oekraïne

Russisch president Vladimir Poetin heeft zijn Chinese tegenhanger Xi Jinping geprezen als “zijn goede oude vriend”, aan de vooravond van diens bezoek aan Rusland. “Wij verwelkomen de bereidheid van China om een constructieve rol te spelen bij het oplossen van de crisis” in Oekraïne, schrijft Poetin in een Chinees krantenartikel. Xi schrijft op zijn beurt in een Russische publicatie dat

Lees meer »

STREAMINGTIP. ‘Grey’s Anatomy S19’: Ellen Pompeo stoft haar doktersjas nog een laatste keertje af

Ze leek haast vastgeroest in Grey Sloan Memorial, maar het negentiende seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ betekent wel degelijk het laatste voor Ellen ‘Meredith Grey’ Pompeo. Na bijna twee decennia en honderden afleveringen was de actrice toe aan nieuwe oorden. Het einde van een tijdperk, al kunnen de fans nog één keer onbeschaamd genieten van alle intriges rond de chirurge.

Lees meer »

Europees Parlement klaar voor onderhandelingen over hervormd asiel- en migratiebeleid: “Snellere screening en solidariteit onder lidstaten”

Het Europees Parlement heeft vandaag zijn positie bepaald voor onderhandelingen met de lidstaten over essentiële pijlers van een nieuw Europees asiel- en migratiebeleid. Het parlement spreekt zich onder meer uit voor een snellere screening van asielzoekers aan de buitengrenzen en verplichte solidariteit onder de lidstaten in crisissituaties.

Lees meer »

Door Interpol gezochte oprichter van cryptomunt Terra opgepakt in Montenegro: “Zadelde investeerders met miljardenverliezen op”

De oprichter van cryptomunt Terra, de Zuid-Koreaan Do Kwon, is opgepakt in Montenegro. Dat heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken van Montenegro donderdag gemeld. “De politie van Montenegro heeft een van de meest gezochte personen ter wereld opgepakt, de Zuid-Koreaan Do Kwon, medeoprichter en topman van Terraform Labs”, klinkt het via Twitter.

Lees meer »