Nieuwsfeed

“De mol zou dit jaar wel eens divers kunnen zijn”, wie heeft meeste potentieel als mol?

Zondag 19 maart gaat het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ van start. Daarin gaan we, hopelijk, eindelijk te weten komen wie de mysterieuze tiende kandidaat is dit jaar. Voorlopig zijn wel al alle andere namen bekend. Showbits-reporters Senne en Desna speculeren alvast over wie volgens hen het hoogste ‘mol’-gehalte heeft. Bekijk de mogelijke pistes in deze nieuwe Showbits-video.

Krantenkoppen in België

Ook Referee Department had uitsluiting Buchanan verwacht na elleboog: “VAR-interventie en rode kaart voor gewelddadig gedrag waren nodig”

Een woeste Hein Vanhaezebrouck op de persconferentie na Club Brugge-AA Gent. De coach van de Buffalo’s kan niet begrijpen dat Tajon Buchanan na een bewuste elleboog geen rood kreeg. “Dit is een pure schande. En het failliet van de VAR.” Het Referee Department treedt Vanhaezebrouck nu bij en zegt dat het een VAR-interventie en rode kaart voor Buchanan had verwacht.

Lees meer »

Ex-‘Familie’-actrice Vicky Versavel blikt terug: “Ik was aan het vechten voor mijn leven, en dan lees je ‘die is gek’”

Twaalf jaar geleden verdween Vicky Versavel (48) uit ‘Familie’. Tegen haar zin: veertien jaar lang had ze in de VTM-soap gestalte gegeven aan Brenda, tot ze bedankt werd voor bewezen diensten. “Het maakt me nog altijd emotioneel”, geeft Vicky toe in een uitgebreid interview met ‘Dag Allemaal’. Daarin blikt ze terug op haar ontslag, vertelt ze over haar strijd tegen

Lees meer »

Leah Thys & Liliane Saint-Pierre verloren allebei hun grote liefde: “Je moet dat verdriet alléén verwerken, niemand kan je helpen”

Actrice Leah Thys (77) en zangeres Liliane Saint-Pierre (74) delen hetzelfde verdriet. Allebei moesten ze véél te vroeg afscheid nemen van hun grote liefde. In een openhartig dubbelgesprek in ‘Primo’ vertellen ze hoe ze omgaan met dat enorme verdriet. Zien ze een nieuwe liefde nog zitten? En hoe kijken ze zelf tegen de dood aan? “Als ik onverwacht overlijd, mag

Lees meer »

KIJK. Waaghals Tom Pidcock reageert na risicovolle afdaling en waarschuwing van mama Van der Poel: “Dat kinderen dit niet mogen proberen? Klopt”

Tom Pidcock heeft gereageerd op zijn acrobaatkunsten. Samen met YouTuber Safa Brian reed de Brit in Zuid-Californië de afdaling van de bochtige en steile Tuna Canyon. Dat leverde niet alleen duizelingwekkende beelden, maar ook de vraag of het wel verantwoord is, op. “Mathieu, jij mag dat niet doen”, waarschuwde zelfs Corinne Poulidor haar zoon Mathieu van der Poel. Pidcock kadert

Lees meer »

Sfinx “met lachkuiltjes” opgegraven in Egypte

In Egypte is een glimlachende sfinx "met twee lachkuiltjes" opgegraven. Dat melden de Egyptische autoriteiten. De sfinx is gevonden op een archeologische site, dicht bij het tempelcomplex van Dendera, en zou een Romeinse keizer voorstellen uit de eerste eeuw na Christus.

Lees meer »

“Ik moest continu overgeven”: ook Lesley-Ann Poppe had nare bijwerkingen van afslankmiddel Ozempic

In ‘Play Café’ getuigt Lesley-Ann Poppe over haar ervaring met Ozempic, hét afslankmiddel – dat eigenlijk diabetesmedicatie is – waar Hollywood-sterren momenteel bij zweren. En waarvoor dus blijkbaar ook BV’s nu overstag gaan. Hoewel Lesley-Ann er niet bepaald over te spreken is. “Ik heb het slechts twee weken geprobeerd. Ik was zo misselijk en moest continue overgeven. Zo is het

Lees meer »

Wake voor ngo-medewerker Olivier Vandecasteele op Brusselse Kunstberg

Op de Kunstberg in Brussel hebben enkele honderden mensen een wake gehouden voor Olivier Vandecasteele, de humanitair medewerker die al sinds februari 2022 vastgehouden wordt in een Iraanse gevangenis. Vandecasteele werd op 24 februari opgepakt in zijn appartement en werd door het Iraanse gerecht veroordeeld tot 40 jaar cel en 74 zweepslagen voor onder meer spionage.

Lees meer »