Nieuwsfeed

Is Danira Foxy Lady? “Nog nooit naar ‘The Masked Singer’ gekeken, dus ik weet het niet”, bekent haar vriend Ward Kerremans

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de psychologische thriller ‘Noise’. De film is een Belgisch-Nederlandse productie, met hoofdrollen voor Ward Kerremans, Sallie Harmsen en Johan Leysen. Showbits-reporter Senne was op de première om er met de cast te spreken en te polsen naar hoe eng die thriller nu precies is.

Krantenkoppen in België

LIVE CLUB-AA GENT. Parker begint met Mata, Nielsen en Sowah aan match die Brugse trainer moet winnen – Okumu fit bij Buffalo’s

Na het extrasportieve – vandalen richtten schade aan op Jan Breydel – het sportieve. Scott Parker brengt Mata, Nielsen en Sowah aan de aftrap. De Brugse coach wint maar beter van AA Gent. “Een nederlaag – zelfs puntenverlies – kan een ontslag inluiden”, stelt onze Club-watcher. Wie wint de Slag om Vlaanderen? Meteen ook de Slag om de vierde plek.

Lees meer »

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway lijdt miljardenverlies

Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway heeft vorig jaar een verlies geleden van 5,7 miljard euro. De afgelopen jaren fuseerde het Nederlandse Takeaway.com met Just Eat en nam dat gecombineerde bedrijf zijn Amerikaanse branchegenoot Grubhub over. Die deals zijn nu op papier miljarden euro’s minder waard geworden, wat tot het miljardenverlies leidt.

Lees meer »

Geldexpert Paul D’Hoore selecteert zijn 3 favoriete aandelen: “Dit bedrijf is voor mij hét aandeel van de eeuw”

Volgens Paul D’Hoore zijn er niet zo veel bedrijven waarvan je zeker weet dat die de komende tientallen jaren goed zullen presteren. “Ze moeten bestand zijn tegen de grillen van de mode én technologische evoluties moeiteloos kunnen doorstaan.” Toch zijn er drie aandelen waar onze geldexpert het komende decennium en zelfs de komende eeuw grote verwachtingen van heeft: “Naar dit

Lees meer »

PS komt terug op uitspraken van Magnette over Vlamingen en Walen: “Stop de Wallonië-bashing”

“Stop de Wallonië-bashing”, die boodschap verkondigde Waals parlementslid voor PS, Maxime Hardy, op de Franstalige nieuwszender ‘LN24′. “Laten we ophouden te zeggen dat de Waal lui is en dat hij een dutje doet.” De PS’er verdedigde hiermee zijn voorzitter Paul Magnette die commotie veroorzaakte na een interview met het weekblad ‘Dag Allemaal’. “De Vlaamse populisten en rechts-extremisten willen maar één

Lees meer »

Opnieuw verdwijnt een ‘Van den Bossche’ uit ‘Familie’: “Fans moeten zich geen zorgen maken, het is maar tijdelijk”

Met een kleine krop in de keel nam Hanne maandagavond afscheid van Véronique (Sandrine André) in ‘Familie’. Het personage vertrekt samen met haar zoontje Gaston op retraite naar Nepal, een kans die ze niet wilde laten liggen. Samen met Hanne verdwijnt ook Margot Hallemans heel even uit ‘Familie’. Showbits-reporter Jarne zoekt voor je uit waarom ze een tijdelijke exit wilde,

Lees meer »