Nieuwsfeed

KIJK. Leeuw knalt tijdens de Big Bang van ‘The Masked Singer’ met ‘Let Me Entertain You’

Vanavond knalt het dak eraf in de Big Bang van ‘The Masked Singer’. Champignon, Raaf, Mummie, Leeuw, Tovenaar, Foxy Lady, Hippo en Minotaurus overleefden de strijd in hun eigen groep en zingen voor het eerst allemaal samen in één show. Voor velen een belangrijke mijlpaal, want vanaf nu gaat ‘The Masked Singer’ in één rechte lijn richting de finale.

Krantenkoppen in België

Jasha uit ‘Boer zkt vrouw’ reageert voor het eerst op alle drama: “Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”

“Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”. Zo kijkt Jasha terug op het uit de hand gelopen conflict afgelopen zondag in ‘Boer zkt vrouw’. Haar twee concurrentes stapten uit het programma en lieten boer Raphaël achter op zijn erf. Deelneemster Jasha, met wie hij een onderonsje in zijn caravan had, bleef als enige over. Zij reageert nu voor het

Lees meer »

Grootste leverancier komt nu ook met vast contract voor “beperkte hoeveelheid klanten”: is het interessant voor jou?

Engie lanceert voor het eerst sinds het begin van de energiecrisis weer een vast contract. Het is maar beschikbaar voor een “beperkte hoeveelheid” klanten, zegt de marktleider. Is het interessant om je daar meteen voor in te schrijven? Of kies je toch beter een variabel contract? Of dat ene andere soort contract waar energieleveranciers bewust niet mee uitpakken?

Lees meer »

Slechte wifiverbinding? Dit apparaat maakt er komaf mee

Niets zo vervelend als een slechte wifiverbinding in huis. Sputterend thuisinternet kan aan veel factoren te wijten zijn, maar een vaak voorkomende oorzaak is gewoon de plek waar je je in huis bevindt. Op sommige plaatsen in je woning kan het internetsignaal namelijk maar moeilijk doordringen, wat een goede verbinding belemmert. Daar bestaat gelukkig een oplossing voor, in de vorm

Lees meer »