Nieuwsfeed

Staking bij Delhaize vooral in Brussel en Wallonië voelbaar

Ook vandaag/vrijdag houdt het personeel van eigen winkels van Delhaize de deuren van de supermarkt massaal dicht. Dat is vooral in Brussel en Wallonië het geval.

Krantenkoppen in België

Drie Nederlanders aangehouden voor aanslagen in drugsmilieu, waaronder op Pokebowl Place van broers Jamal Ben Saddik

Drie Nederlanders van 22, 26 en 27 jaar zijn door de onderzoeksrechter aangehouden na uitleveringen vanuit Nederland. Dat bevestig het Antwerps parket. Ze zijn verdachten in gerechtelijke dossiers aangaande aanslagen die gepleegd werden in Antwerpen, Borgerhout, Deurne en Beveren. Bij één van hen gaat het om de aanslag op een restaurant aan de Stenenbrug, dat eigendom was van familieleden van

Lees meer »

Roepende vrouw verstoort propagandastunt van Poetin: “Het is voor de show!”

De Russische president Vladimir Poetin bracht afgelopen weekend een verrassingsbezoek aan de bezette Oekraïense Donbass-regio. In de zwaar beschadigde stad Marioepol ontmoette hij ‘spontaan’ enkele inwoners die hem bedankten en hun appreciatie voor Rusland lieten blijken. Maar in de video die het Kremlin over de propagandastunt verspreidde, wordt duidelijk dat niet alle inwoners van de Oekraïense stad tevreden zijn met

Lees meer »