Nieuwsfeed

Tedesco verrast en laat Witsel en Mertens buiten eerste selectie, Lavia is er voor het eerst bij

.

Krantenkoppen in België

RECONSTRUCTIE. De maandenlan­ge revalida­tie van Tiesj Benoot: “Hij is als een completere atleet uit zijn blessure gekomen”

In het najaar twijfelde hij nog of hij ooit nog renner zou worden. Ondertussen heeft hij Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen en is hij straks ook kopman in de Strade Bianche. Zeven maanden na zijn botsing op training blijkt Tiesj Benoot (28) “een completere atleet” dan ooit. Het verhaal van een lange en saaie revalidatie met een gelukkige afloop, en een kapbeurt voor

Lees meer »

Noord-Korea vuurt weer kruisraketten af

Noord-Korea heeft woensdag volgens de Zuid-Koreaanse legerleiding meerdere kruisraketten afgevuurd. Dat bericht persbureau Yonhap. De raketten zouden in de Japanse Zee voor de oostkust van het Koreaanse schiereiland terecht gekomen zijn.

Lees meer »

“Volgens Laurent kan ze zich niet telkens nieuwe kledij veroorloven”: en dus geeft prinses Claire de outfits van Paola een tweede leven

Prinses Claire (49) gebruikt de ultieme besparingstip in haar kledingkeuzes: ze vindt in de kleerkast van koningin Paola (85) outfits voor haar werkopdrachten. De ene mantel is nog maar enkele jaren oud, de andere liefst vijftig jaar. Hip en goedkoop. Maar ook sentimenteel, want schoonmoeder en -dochter hebben een wonderbaarlijke band. Ondanks prins Laurent (59).

Lees meer »

Priscilla Presley, de vrouw die Elvis nooit trouw kon blijven: “Pas op onze huwelijksnacht hadden we voor ‘t eerst seks”

Priscilla Presley (77) was één van de vele liefjes van Elvis Presley, maar de enige met wie hij het aandurfde om in het huwelijksbootje te stappen. Dat vaart over woelige baren en eindigt uiteindelijk in een echtscheiding. Toch is ze altijd van hem blijven houden, ook al maakte hij haar gek met zijn overmatig controlerend en trouweloze gedrag. “Ik moest

Lees meer »

LIVE BENFICA-CLUB BRUGGE. Het licht gaat uit bij Sylla: verdediger veroorzaakt onnodige penalty, die Joao Mario koelbloedig omzet

Club Brugge probeert bij Benfica miraculeus een 0-2-nederlaag om te buigen in de achtste finales van de Champions League. De hoop van blauw-zwart lijkt halfweg echter helemaal doorprikt, want Rafa Silva en Ramos scoorden twee geweldige goals. Volgt na rust een afstraffing voor Club? U kan alles op de voet volgen in deze liveblog en de wedstrijd LIVE bekijken op

Lees meer »