Nieuwsfeed

Val je sneller af als je sport op een nuchtere maag?

Sporten op een nuchtere maag is volgens de ene een wondermiddel om af te vallen en volgens de andere schadelijk voor de gezondheid. Welke stelling klopt écht? En wat eet je best als je liever niet nuchter sport? Twee voedingsexperts leggen uit.

Krantenkoppen in België

Wisselmeerderheid in stikstofdossier geen optie voor Open VLD

Open VLD-voorzitter Egbert Lachaert gelooft niet in een wisselmeerderheid in het stikstofdossier. “Dat is sciencefiction”, zegt Lachaert. “Wij willen dat deze coalitie samenblijft.” Hij waarschuwt voor de “complete onbestuurbaarheid” van Vlaanderen, waarbij de landbouwers de eerste slachtoffers zijn.

Lees meer »

Uw TV-week in cijfers: “‘De Vermeires’ zijn al uit de top 20, maar ‘Greatest Dancer’ kan er niet van profiteren”

Vorige week scoorde ‘De Vermeires’ een tiende plaats in de top 20 met ruim 775.000 kijkers. Een beter resultaat dan concurrent ‘The Greatest Dancer’, dat dezelfde avond uitgezonden wordt. VTM leek een extra wapen te hebben in de strijd tegen het showprogramma van Eén. Maar de soep die ‘De Vermeires’ opdient, is afgeserveerd door kijkend Vlaanderen.

Lees meer »

KIJK. Republikein uit Florida trapt in potje onderbroekenlol en reciteert bloedserieus vunzige namen tijdens commissievergadering

Zondag vandaag en dan mag het al eens wat ludieker, toch? Wat dacht u van dit mopje deze week in Florida, waar een Republikeinse staatsvertegenwoordiger serieus voor paal werd gezet tijdens een commissievergadering. Politicus Will Robinson had tijdens het grappige moment écht niet door dat hij met open ogen in een potje onderbroekenlol was getrapt. Doodserieus reciteerde hij twee verzonnen,

Lees meer »

Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit – plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot,

Lees meer »

Djokovic doet niet mee aan toernooi van Indian Wells

De Servische tennisser Novak Djokovic heeft zich formeel teruggetrokken uit de loting voor het toernooi van Indian Wells, laat de organisatie van dat tennisevenement weten. Het lijkt erop dat de nummer 1 van de wereld geen speciale toestemming heeft gekregen om de Verenigde Staten binnen te komen. Een dergelijke toestemming heeft hij nodig omdat hij niet is gevaccineerd tegen het

Lees meer »