Nieuwsfeed

Ali moet ‘Big Brother’ verlaten: “Ik heb vrienden voor het leven gemaakt”

Een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’, dus opnieuw een hoop drama. Vandaag werd volgens heel wat fans een vroegtijdige finale gespeeld, met drie populaire spelers op het bord: Jason, Bart en Ali. Voor laatstgenoemde bleek de exit onafwendbaar.

Krantenkoppen in België

AB en Kursaal organiseren hommageconcerten voor wijlen Arno met onder meer Adamo, Jane Birkin, Tom Barman en Zwangere Guy

Concertzaal Ancienne Belgique en Kursaal Oostende organiseren in juni in totaal drie hommageconcerten, als eerbetoon aan wijlen Arno. Op de affiche staan grote namen uit de muziekwereld die Arno zelf heeft gekozen: allemaal artiesten met wie "le plus beau" ooit heeft samengewerkt of voor wie hij veel bewondering had. In het najaar wordt dezelfde show ook nog in Parijs georganiseerd.

Lees meer »

Het erg ongemakkelijke moment tussen Verstappen en Perez, die instructies wil ‘herbekijken’: “Heb jij nog de snelste lap gepakt?” – “In de slotronde, ja”

Erg bizar moment tussen Max Verstappen en Sergio Perez na de GP van Saoedi-Arabië gisteravond. Net als in Bahrein scoorden de Red Bulls een één-tweetje, alleen was de volgorde ditmaal anders. Maar toch was de Mexicaan alles behalve blij toen hij na de race ontdekte dat Verstappen er in de slotronde nog even alles had uitgeperst om de snelste ronde

Lees meer »

LIVE KUURNE-BRUSSEL-KUURNE. Hoe is het daags na de val met de knie van De Lie? “Kleine schaafwonde, meer is het niet”

Vandaag staat met Kuurne-Brussel-Kuurne het tweede luik van het Belgische openingsweekend op de agenda. Een tocht van bijna 200 kilometer die traditioneel zou moeten eindigen in een massasprint. Fabio Jakobsen verdedigt zijn titel, onder meer Jasper Philipsen en Arnaud De Lie zijn z’n uitdagers. Wie wint? Volg de aanloop en de wedstrijd zelf in onderstaande liveblog.

Lees meer »

Waarom ‘Tulpen uit Antwerpen’ flopt: “Wie zit er te wachten op onbekende Hollanders die Vlaamse klassiekers verkrachten?”

Bloemen verwelken… en tulpen uit Antwerpen vergaan blijkbaar nóg sneller. Het gelijknamige Play4-muziekprogramma weet weinig kijkers te boeien, Nederlandse co-producent RTL4 zendt het voorlopig zelfs níet uit. “Gooi het alsjeblieft gewoon in de prullenmand”, klinkt het bij onze noorderburen. ‘Dag Allemaal’ contacteerde enkele TV-kenners en vroeg naar hun mening en een verklaring voor het ondermaatse enthousiasme. “Over Kat Kerkhofs geen

Lees meer »

“Aan één agentschap dat mij ‘hielp’, ben ik 25.000 euro kwijtgespeeld”: onderneemster Jessica De Block (29) deelt haar levenslessen

Jessica De Block hield nog voor haar 30ste al drie bedrijven boven de doopvont: Antwerp Avenue, Alfavrouwen en Business Bestie. Dé sleutel van dat succes is volgens de Antwerpse een afgetekende personal brand. We vroegen de onderneemster welk advies ze zou geven aan haar 20-jarige zelf en wat haar financiële toppers en missers zijn. “Ik ben de Arabische volbloed van

Lees meer »

Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemoment van zoon Mathieu thuis… in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”

Thuis. Geen stress aan zijn lijf. In “flitskes”, zoals hij het zelf noemt. Zo zag Adrie van der Poel, 62 jaar na ‘papy’ Raymond Poulidor, ook zijn ‘Matje’ Milaan-Sanremo winnen. 1.350 kilometer ver verwijderd van het historische moment. Maar daarom niet minder trots. “Je kan je niet voorstellen wat het is om je eigen zoon daar zo te zien rijden.”

Lees meer »

#LikeMe-sterren Francisco Schuster en Lotte De Clerck schitteren binnenkort in de Vlaamse musicalversie van ‘Hairspray’

Vanaf maart 2024 haalt Deep Bridge opnieuw een hitmusical naar Vlaanderen. Deze keer is ‘Hairspray’ aan de beurt. De populaire Broadwayshow is na al die jaren relevanter dan ooit. Actuele thema’s als racisme en body shaming worden niet uit de weg gegaan. Veelbelovend dus, al zeker met de eerste twee namen van de cast. #LikeMe-sterren Francisco Schuster en Lotte De

Lees meer »

Twee smokkelaars opgepakt na dodelijk drama met migranten in Italië

Na het bootdrama waarbij tientallen dode migranten zijn aangespoeld aan de Italiaanse kust, zijn twee mensensmokkelaars aangehouden. De Italiaanse openbare omroep RAI schrijft dat ze zijn opgepakt voor het helpen bij en aanzetten tot illegale immigratie, maar de politie onderzoekt eveneens dood door schuld. De politie doet ook onderzoek naar de betrokkenheid van nog twee anderen.

Lees meer »

Klimaatpanel IPCC na 48 uur eens over afsluitend verslag

Het internationale klimaatpanel van de Verenigde Naties (IPCC) is met 48 uur vertraging en nazitten eens geworden over de samenvatting van de zes rapporten die de afgelopen jaren zijn gepubliceerd. Zondagavond gaven de regeringsvertegenwoordigers van de aangesloten landen groen licht voor de definitieve tekst van de synthese.

Lees meer »

Qatargate: partner van Eva Kaili, ex-vicevoorzitter van Europarlement, mag gevangenis verlaten met enkelband

In het onderzoek naar corruptie in het Europees Parlement heeft de Brusselse raadkamer donderdag beslist om de voorlopige hechtenis van Francesco Giorgi met twee maanden te verlengen, maar de man wel onder elektronisch toezicht te plaatsen. Giorgi mag dus de gevangenis verlaten, maar krijgt een enkelband. Het federaal parket zal niet in beroep gaan tegen die beslissing, zo meldt parketwoordvoerder

Lees meer »