Nieuwsfeed

André Hazes verduidelijkt nieuwe vorm relatie met Monique Westenberg: “Ieder ons eigen plekje”

André Hazes is erg blij met de vorm die hij heeft gevonden voor zijn relatie met Monique Westenberg. Dat vertelt hij voor de camera van het Nederlandse showbizzmagazine ‘RTL Boulevard’. “We zijn heel goede ouders voor Dré en we hoeven niet iets meer. Het is goed zo.”

Krantenkoppen in België

Vaticaan geeft delen van Parthenon terug aan Athene

Het Vaticaan heeft vrijdag, tijdens een ceremonie in het Akropolismuseum in Athene, drie onderdelen van het Parthenon aan Griekenland bezorgd. Al meer dan twee eeuwen bewaarde het Vaticaans Museum de bewuste delen. Het gaat om een “gebaar van vriendschap en solidariteit met het Griekse volk”, zei bisschop Brian Farrell, secretaris voor de bevordering van de eenheid onder christenen.

Lees meer »

Margriet Hermans doet verrassende bekentenis: “Ik weet niet hoe ik mijn verkeersbelasting moet betalen”

De storm rond vermeende belastingontduiking van ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever is nog maar net gaan liggen, of een potentieel nieuwe hetze dient zich aan. Zo vertelde Margriet Hermans in ‘De Frietcast’-podcast dat ze digibeet is, en daarom geen verkeersbelasting betaalt. “Ik ben al drie weken aan het uitzoeken hoe ik dat online moet doen”, klinkt het.

Lees meer »

ANALYSE. Dit stikstofakkoord is een serieuze gok van N-VA en CD&V

Dan toch. De Vlaamse regering slaagde er vrijdag op de valreep in een stikstofdeal te brouwen. N-VA en CD&V vonden elkaar door een belangrijk deel van de beslissing voor hen uit te schuiven. Tot 2025 geldt de stikstofregeling van Zuhal Demir. Vanaf dan die van Jo Brouns. Een beslissing over die omschakeling komt opnieuw op de regeringstafel, wellicht vlak voor

Lees meer »

Recordaantal Belgische bedrijven naar Game Developers Conference in VS

Een recordaantal van 20 Belgische bedrijven zakt volgende week af naar de Game Developers Conference (GDC) in het Amerikaanse San Francisco. Dat is een van de meest toonaangevende beurzen ter wereld voor computerspelontwikkelaars. Ook Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) zakt af naar de GDC, onder meer om er een taxshelter voor gaming te promoten.

Lees meer »

TotalEnergies gaat in zee met Canadees bedrijf voor uitbating tankstations

TotalEnergies gaat in zee met een externe partner voor de uitbating van de tankstations in vier Europese landen, waaronder België. In ons land en Luxemburg zal de Franse oliereus via een joint venture met de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard werken, waarbij de Canadezen de meerderheid in handen hebben. In Duitsland en Nederland wordt het volledige net verkocht aan de nieuwe

Lees meer »