Nieuwsfeed

Buckingham Palace deelt schattige kiekjes op Moederdag: Charles op de schoot bij de Queen en Kate met haar kroost

In het Verenigd Koninkrijk wordt vandaag moederdag gevierd. Ook het Britse koningshuis liet die dag niet passeren. Koning Charles postte een foto uit zijn kindertijd waarbij hij rechtstaat op de schoot van zijn moeder. Prins William en prinses Kate deelden dan weer schattige familiekiekjes met hun kinderen.

Krantenkoppen in België

LIVE STRADE BIANCHE. Lotte Kopecky: “Verwacht vooral een strijd met het Movistar van Van Vleuten” – Van der Poel grote favoriet bij de mannen

Vandaag is de eerste zaterdag van maart, tijd voor de Strade Bianche! Titelverdediger Tadej Pogacar en Wout van Aert zijn niet van de partij, maar met Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe en Tom Pidcock verschijnt wel veel ander schoon volk aan de start. En volgt Lotte Kopecky zichzelf op bij de vrouwen? Volg de Italiaanse klassieker bij de mannen

Lees meer »

Dodentol treinramp Griekenland gestegen naar 43

Bij het zware treinongeval in Griekenland zijn al zeker 43 mensen om het leven gekomen. Dat heeft de brandweer donderdag laten weten. Er zijn echter nog talrijke vermisten. Daarom blijven de reddingswerkers zoeken in de brokstukken, meldt de Griekse openbare omroep ERT.

Lees meer »

Geen GP Oetingen: vrouwenwedstrijd afgelast door sneeuwval

Het organisatiecomité van de GP Oetingen heeft woensdag beslist haar wedstrijd af te gelasten. De hevige sneeuwval sinds deze ochtend in ons land heeft ervoor gezorgd dat het parcours niet berijdbaar was. Het organisatiecomité trok met koersdirecteur Ine Beyen tot tweemaal toe op verkenning. Uiteindelijk hakten ze de knoop door en werd beslist om de wedstrijd volledig te annuleren. Ook

Lees meer »

Juridische experts zijn unaniem in advies aan de Kamer: pensioenextra’s De Croo en Bracke zijn onwettig

De pensioenbonussen die voormalige Kamervoorzitters Siegfried Bracke (N-VA) en Herman De Croo (Open VLD) krijgen zijn onwettig. Dat staat te lezen in de twee adviezen die Kamervoorzitter Eliane Tillieux (PS) ingewonnen had bij afzonderlijke advocatenkantoren. De vraag is nu of dat geld teruggevorderd kan worden of niet. Daar buigt het uitgebreid bureau van de Kamer zich straks over.

Lees meer »