Nieuwsfeed

‘De speeltijd bracht ik door op de wc. Dat was mijn plaats. Uit het zicht, in een stinkend kotje’

.

Krantenkoppen in België

Twee ontvoerde Amerikanen dood aangetroffen na klopjacht in Mexico

In Mexico zijn twee van de vier ontvoerde Amerikanen dood aangetroffen na een grote klopjacht. De andere twee zijn levend teruggevonden. De groep Amerikaanse vrienden trok vorige week van South-Carolina naar Mexico, waar een van hen een medische ingreep had gepland. Volgens de FBI werd de groep "in een wagen gesleurd en meegenomen door gewapende mannen".

Lees meer »

Meta overweegt verbod op politieke advertenties in Europa

De top van Meta, het moederbedrijf van Facebook, Instagram en Whatsapp, bekijkt een bedrijfsbreed verbod op politieke reclame in Europa vanuit de bezorgdheid dat Facebook en Instagram anders niet zullen kunnen voldoen aan de toekomstige EU-regelgeving met betrekking tot online campagnes. Dat schrijft de ‘Financial Times’.

Lees meer »