Nieuwsfeed

Gepensioneerden openden ‘Villa Vip Bredene’, een zorghuis voor tien volwassenen

Vandaag was het opendeurdag in Villa Vip in Bredene. Jef Castelein en Leslie Maertens begonnen in 2018 met hun zorghuis toen ze met pensioen gingen. “Omdat zorgen toch wel heel veel betekent voor ons”, vertelt Castelein.

Krantenkoppen in België

Jarenlang meed de papa van Sanda Dia de plekken waar zijn zoon “de dood werd ingejaagd”, tot nu: “Hier hebben ze hem laten sterven als een dier”

Hij wil het met z’n eigen ogen gezien hebben, net voor de start van het strafproces maandag. De cafés in Leuven waar zijn zoon Sanda Dia in contact kwam met de elitaire studentenclub Reuzegom en waar de fatale doop begon. En de blokhut in Vorselaar, waar Sanda op 5 december 2018 urenlang in een ijskoude put zat, tijdens de tweedaagse

Lees meer »

Klasgenote die Luise (12) met messteken doodde nu zelf opgejaagd wild: “Haar moeder heeft haar nochtans de juiste waarden bijgebracht”

De twee jonge meisjes die in de Duitse gemeente Freudenberg hun klasgenote Luise (12) om het leven gebracht hebben, krijgen heel wat doodsbedreigingen. “Ze zijn zelf opgejaagd wild geworden”, stelt Josephine Ballon als experte in online haat. Een collega van de moeder van de 13-jarige hoofdverdachte snapt niet hoe het zo ver is kunnen komen. “Ik ken haar mama als

Lees meer »

Sylvie Meis vindt troost na scheiding in de armen van multimiljonair

Nee, Sylvie Meis (44) laat het niet aan haar hart komen, de scheiding met kunstenaar Niclas Castello (44) die ze enkele dagen geleden nog bevestigde aan de Duitse krant ‘Bild’. De voormalige voetbalvrouw laat zich dezer dagen in Mexico met zonnecrème insmeren door een andere man: André Borchers (36). Wie is hij en is dit haar nieuwe vlam?

Lees meer »

DE LAATSTE BELG. Rocky Balboa-adept Fabio Van den Bossche over Strade Bianche: “Pech speelde niet in Van der Poel z’n voordeel”

129ste op het Piazza del Campo in Siena, op bijna 20 minuten van winnaar Tom Pidcock. Net(jes) binnen de tijdslimiet in zijn eerste Strade Bianche. Fabio Van den Bossche (22) over zijn debuut op het Italiaanse grind, zijn favoriete quote van Rocky Balboa en de combinatie weg-piste: “Die laatste klim naar het centrum van Siena. Pff, dat viel dik tegen.”

Lees meer »

STREAMINGTIPS. Van tragische prins tot koele zombiekiller: vijf streaming must-sees met dé ster van het moment Pedro Pascal

Als u tot op vandaag nog nooit van Pedro Pascal (47) hebt gehoord dan hebt u de laatste tien jaar gewoonweg geen tv gekeken. De Chileens-Amerikaanse acteur was het voorbije decennium alom tegenwoordig in enkele van de strafste producties ooit gemaakt. Van Westeros-capriolen over gewelddadige drugskartels tot -meest recent- een realistische zombievirusuitbraak. Deze week keert de 47-jarige acteur eindelijk terug

Lees meer »

Noord-Korea vuurt weer kruisraketten af

Noord-Korea heeft woensdag volgens de Zuid-Koreaanse legerleiding meerdere kruisraketten afgevuurd. Dat bericht persbureau Yonhap. De raketten zouden in de Japanse Zee voor de oostkust van het Koreaanse schiereiland terecht gekomen zijn.

Lees meer »