Nieuwsfeed

Golf van haat tegen piepjonge daders na moord op Luise (12): gegevens gelekt op Tiktok

De twee jonge meisjes die de Duitse Luise (12) hebben doodgestoken in een bos, krijgen het hard te verduren. Online is een ware heksenjacht ontstaan op de piepjonge daders. Hun identiteit werd verspreid op Tiktok en er worden heel wat doodsbedreigingen geuit aan hun adres. Ondertussen proberen nabestaanden het grote verlies te verwerken.

Krantenkoppen in België

Vanaf vandaag kan je op huizenjacht met Spotto, een nieuw vastgoedplatform met intelligente zoekfunctie. Waarom is het volgens de makers beter dan Immoweb?

Wie een huis zoekt om te kopen of te huren, kan dat vanaf vandaag ook op Spotto vinden. Het gloednieuwe immoplatform is een initiatief van de vastgoedmakelaars zelf en moet hun antwoord zijn op onder meer het machtige Immoweb en online biedsite Biddit. Spotto onderscheidt zich met een intelligente zoekfunctie: “Je kan ook huizen zoeken binnen bepaalde straal van je

Lees meer »

“Ze is gemáákt voor grote shows”: twintig jaar geleden werd Natalia tweede in ‘Idool’, nu is ze een van de strafste zangeressen van het land

Het is een klassieke vraag in zaalquizzen. “Wie won in 2003 de eerste editie van ‘Idool’ op VTM?” Het antwoord is natuurlijk Peter Evrard (48), de man uit Vosselaar met de fantastische rockstem. Maar helaas voor Peter, de échte grote winnaar van die show werd het meisje dat hij in de finale versloeg: de al even Kempische Natalia Druyts (42).

Lees meer »

Kremlin bouwt nieuw Marioepol voor de Russen en de Russisch-gezinden

Nadat de stad Marioepol gesloopt werd door raketten, gaan nu de graafmachines over wat rest. De Oekraïense havenstad viel in mei vorig jaar in handen van de Russische troepen. De maanden daarna waren er al tekenen dat er gestart werd met een heropbouw. Dankzij satellietbeelden weten we waar het Kremlin begonnen is met de bouw van een nieuw, Russisch Marioepol.

Lees meer »

Opnieuw grote betoging in Athene na treinramp

In de Griekse hoofdstad Athene hebben opnieuw enkele duizenden manifestanten betoogd na de treinramp van twee weken geleden waarbij 57 doden vielen. De betogers willen dat grondig uitgeklaard wordt hoe de ramp kon gebeuren. “Deze misdaden worden niet in de doofpot gestoken!”, klonk het bij een vakbond die de betoging mee organiseerde.

Lees meer »