Nieuwsfeed

Guitige lach van verongelukte Ikram (17) galmt door aula tijdens afscheidsplechtigheid: “Jouw stem zal ik nooit kunnen vergeten”

Enkele honderden mensen zijn in Bevere (Oudenaarde) bijeen gekomen om afscheid te nemen van Ikram Tepper (17), die deze week overleed aan de gevolgen van een verkeersongeval. Met getuigenissen en veel muziek brachten ze hulde aan het meisje dat op het punt stond haar vleugels uit te slaan.

Krantenkoppen in België

Drugsbaas ‘Bolle Jos’ staat terecht in België: gerechtshof in Luik omgevormd tot versterkte burcht

Het Luikse gerechtshof is vanochtend zwaar beveiligd voor een drugsproces met de Nederlandse drugsbaas ‘Bolle Jos’, Jos Leijdekkers (31) in de hoofdrol. Zijn Belgische criminele organisatie met 37 verdachten, waaronder Antwerpenaars Niels D.C. en Jonas W. en de Waaslander Abdessalem B.A., wordt verdacht van de invoer van tonnen cocaïne, wapenbezit en het opzetten van cannabisplantages. In het Luikse dossier is

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Lukaku en De Bruyne er nu wel bij – Gracenote: “België heeft 88% kans op EK-kwalificatie” – Voormalig Duits international Özil stopt

Dag drie van de Rode Duivels in Tubeke met het oog op de EK-kwalificatiematch tegen Zweden (24 maart) en de oefenmatch tegen Duitsland (28 maart). Momenteel staan de Duivels opnieuw op het trainingsveld. Om 14u15 spreken Leandro Trossard en nieuwkomer Roméo Lavia met de pers. Uiteraard zit u in onderstaande liveblog opnieuw op de eerste rij voor al het nieuws.

Lees meer »

Na zeven maanden weer duel Pogacar-Vingegaard: hoe Parijs-Nice in het teken staat van de revanche én (nu al) generale repetitie voor de Tour

‘Tadej Pogacar vs. Jonas Vingegaard: And The Battle Is Going Again’. 224 dagen na de Tour 2022 en 117 dagen vóór de editie 2023 wacht de twee tenoren vanaf zondag een kleine revanche/generale repetitie in de 81ste Parijs-Nice. Alhoewel: “De enige generale repetitie voor de Tour de France is de vorige Tour de France.” Hoe dan ook, spektakel verzekerd. En

Lees meer »

Poetin: “Westen vecht tot de laatste Oekraïner, maar Rusland en China kunnen samen meest complexe problemen oplossen”

“Rusland en China kunnen samen de meest complexe problemen oplossen.” Dat verklaarde de Russische president Poetin na de ontmoeting met zijn Chinese collega Xi Jinping. Er werd ook gepraat over de oorlog. “Het Westen vecht in Oekraïne tot de laatste Oekraïner. Maar van zodra Kiev er zich klaar voor voelt, kunnen we het Chinese vredesvoorstel gebruiken als basis voor onderhandelingen.”

Lees meer »