Nieuwsfeed

KIJK. Wie koopt dit luxueuze appartement in Knokke voor 8,1 miljoen euro? “Het is niet voor iedereen”

8,1 miljoen euro. Zoveel moet je leggen voor het duurste appartement dat vandaag te koop staat aan de Belgische kust: een riante duplex vlak naast het casino in Knokke-Heist. Vastgoedexperte Hadisa Suleyman krijgt een rondleiding, maar heeft zo haar bedenkingen bij die prijs. “De zichten zijn wel uniek, maar voor die prijs verwacht je decadente luxe”. Log hierboven in en kijk gratis naar de volledige aflevering.

Krantenkoppen in België

‘Disney doekt metaverseteam op’

16:51 The Walt Disney Company doekt zijn metaverseteam op. Het Amerikaanse entertainmentbedrijf houdt net als andere media- en technologiebedrijven de vinger op de knip en investeringen in de metaverse kome…

Lees meer »

KIJK. Van der Poel, die tijd maakt voor fans in Siena, zegt “in goede vorm” te zijn: “Dat Van Aert en Pogacar er niet zijn, verandert de koers wel”

“Je komt altijd graag naar een plek waar je al eens hebt gewonnen.” Mathieu van der Poel wil na 2021 voor de tweede keer de Strade Bianche op zijn palmares schrijven. “Dat Van Aert en Pogacar er niet zijn, verandert de wedstrijd. Maar ik ga daarom niet per se anders koersen”, zegt de Nederlander op de kanalen van Alpecin-Deceuninck.

Lees meer »

Honderden nieuwe gevallen van vergiftiging in Iraanse meisjesscholen

Op meisjesscholen in Iran zijn honderden nieuwe gevallen van vergiftiging gemeld. Alleen in de stad Ardabil in het noorden van het land zijn meer dan 400 meisjes op elf scholen getroffen, zo berichtte de Iraanse krant Shargh donderdag. Zowat 100 meisjes liggen voor verzorging in het ziekenhuis. Van enkele meisjes is de gezondheidstoestand kritiek.

Lees meer »

Vader Adrie van der Poel beleefde het gloriemoment van zoon Mathieu thuis… in flitsen: “Eén van zijn sterkste nummertjes ooit”

Thuis. Geen stress aan zijn lijf. In “flitskes”, zoals hij het zelf noemt. Zo zag Adrie van der Poel, 62 jaar na ‘papy’ Raymond Poulidor, ook zijn ‘Matje’ Milaan-Sanremo winnen. 1.350 kilometer ver verwijderd van het historische moment. Maar daarom niet minder trots. “Je kan je niet voorstellen wat het is om je eigen zoon daar zo te zien rijden.”

Lees meer »

Ward Kerremans en tegenspeelster Sallie Harmsen over de productie van ‘Noise’: “Die chemie uitstralen? Dat moet als acteurs”

Op vrijdag 17 maart verschijnt op Netflix de psychologische thriller ‘Noise’. Een film met enkele bekende gezichten als Johan Leysen, Jennifer Heylen, Lize Feryn, Ward Kerremans en Sallie Harmsen in de cast. Die twee laatsten spelen bovendien ook een koppel in de film en kennen elkaar al jaren in het echte leven. “Wij hebben samen nog gestudeerd in Maastricht.”

Lees meer »

It’s not easy being green

16:46 Luchtvaart en klimaat, het is een moeilijke combinatie. Toch zal Brussels Airlines-moeder Lufthansa ook bij de presentatie van haar jaarcijfers uitpakken met ambitieuze groene plannen en groei.

Lees meer »

Wapenhandelaar gewond na overval in Kalmthout

In Kalmthout, in het noorden van de provincie Antwerpen, is donderdagavond een overval gepleegd op een wapenhandel. Dat bevestigt de lokale politie van de zone Grens. De daders bedreigden de uitbater, die ook lichtgewond raakte, en gingen er na een schermutseling vandoor, al dan niet met een buit.

Lees meer »