Nieuwsfeed

LIVE BARCELONA-REAL. Courtois ziet Real tegen de gang van het spel in op voorsprong komen: Araujo verschalkt zijn eigen doelman

El Clásico. FC Barcelona krijgt vanavond het bezoek van Real Madrid. De Catalaanse leider kan zijn voorsprong tot 12 punten vergroten. Voorlopig leiden Courtois en co met 0-1. Volg alle ontwikkelingen en de match hieronder LIVE.

Krantenkoppen in België

“Ik heb echt genoeg van al die kleine klootzakken”: Paul Magnette (PS) haalt fel uit naar vandalisten in zijn thuisstad Charleroi

Paul Magnette, burgemeester van Charleroi en PS-voorzitter, reageert woedend op de vandalisten die in zijn stad het hoofd van het standbeeld van stripfiguur Guust Flater, ofwel Gaston Lagaffe, hebben gestolen. “Het is echt hopeloos. Ik heb echt genoeg van al die kleine klootzakken”, aldus Magnette. Hij wil de “herrieschoppers” zo snel mogelijk vinden en “zo zwaar mogelijk straffen”.

Lees meer »

Webwinkel Alibaba wil zich opsplitsen in zes onderdelen

Het Chinese tech- en webwinkelconcern Alibaba is van plan om zijn activiteiten op te splitsen in zes hoofdonderdelen, waaronder e-commerce, media en de cloud. Op termijn zou elk onderdeel een eigen beursnotering kunnen krijgen. De activiteiten van Alibaba, dat een beursnotering heeft in New York en Hongkong, hebben een totale waarde van 220 miljard dollar, omgerekend zo’n 205 miljard euro.

Lees meer »

DE LAATSTE BELG. Rocky Balboa-adept Fabio Van den Bossche over Strade Bianche: “Pech speelde niet in Van der Poel z’n voordeel”

129ste op het Piazza del Campo in Siena, op bijna 20 minuten van winnaar Tom Pidcock. Net(jes) binnen de tijdslimiet in zijn eerste Strade Bianche. Fabio Van den Bossche (22) over zijn debuut op het Italiaanse grind, zijn favoriete quote van Rocky Balboa en de combinatie weg-piste: “Die laatste klim naar het centrum van Siena. Pff, dat viel dik tegen.”

Lees meer »

Nationale Bank: woning kopen is moeilijker dan ooit

De betaalbaarheid van de Belgische woningen is in 2022 opnieuw achteruitgegaan, tot een “historisch laag niveau”. Dat meldt de Nationale Bank (NBB) in het meest recente jaarverslag. Die verslechtering wordt slechts deels gecompenseerd door de stijging van de lonen.

Lees meer »

“Er zijn 3 categorieën voor krommingen van de penis”: uroloog legt uit waarom een penis scheef kan groeien en wanneer je je zorgen moet maken

De meeste mannen hebben een kromming in hun penis wanneer die in erectie staat. “Een lichte buiging naar boven is zelfs ideaal voor bepaalde houdingen”, zegt uroloog dr. Piet Hoebeke (UZ Gent). Hij ziet op zijn dienst regelmatig ook mannen die te maken krijgen met een problematische ‘hoek’, als gevolg van de ziekte van Peyronie. Hoe loop je die aandoening

Lees meer »

Vierde ontploffing in enkele weken tijd in Mechelen

Mechelen is voor de vierde keer in enkele weken tijd opgeschrikt door een ontploffing. Onbekenden lieten een explosief ontploffen bij een woning aan de Zwartzustersberg. Niemand raakte gewond. De politie sluit momenteel nog niets uit, maar onderzoekt ook of er een link is met het drugsmilieu.

Lees meer »