Nieuwsfeed

LIVE FORMULE 1. Verstappen in no-time van 15 naar 6, Pérez profiteert van tijdstraf Alonso om leiding weer over te nemen

De aanloop verliep door maagklachten al niet vlekkeloos en ook in de kwalificaties ging het mis voor Max Verstappen in Saoedi-Arabië. De Nederlander moest afrekenen met motorproblemen en start pas vanaf de vijftiende plek. Ploegmakker Sergio Pérez pakte de pole. Kan Verstappen dit rechttrekken op het uitdagende stratencircuit? Volg de aanloop en race zelf hieronder LIVE!

Krantenkoppen in België

ASSISEN KOTMOORD. Musawi (24) bekent na 4,5 jaar dubbele moord: “Ik heb gezwegen uit schaamte voor m’n moeder”

“Het is genoeg geweest. Ik kan het niet meer. Alles wat ze zeggen heb ik gedaan.”Met die woorden heeft Mohammad Musawi (24) na 4,5 jaar de moorden bekend op Youlia Soboleva (19) en Nessar Jamshidi (18). Met gebogen schouders en tranen met tuiten wenend. “Ik kan het mezelf nooit vergeven”, zei de beschuldigde compleet onverwacht net voor de procureur-generaal het

Lees meer »

Zowat het best bewaarde geheim van België: hoe groot is de stakingskas van de vakbonden?

Wellicht een schrale troost voor de stakers van supermarktketen Delhaize. Nu ze hun tweede werkonwillige week ingaan, zal ook hun stakingsvergoeding lichtjes stijgen. Naar voor voltijdse werknemers 235 euro netto per week. Of 45 euro per dag. Betaald door én recht uit de beruchte stakingskassen van de Belgische vakbonden. Of ‘oorlogskassen’, zoals zij dat zelf graag noemen. Maar hoeveel zit

Lees meer »

Hypnose: kwakzalverij of een echte remedie tegen heel wat kwaaltjes? “Als je in iemands onderbewuste rommelt, kun je ook schade aanrichten”

Pijnbestrijding, stoppen met roken, het beheersen van angsten… Hypnose wordt steeds meer beschouwd als een therapie met mogelijkheden. Neuroloog Steven Laureys gelooft in de mogelijkheden op het vlak van pijnbestrijding, al is het ook geen wondermiddel. “Als de patiënt niet mee wil, gaat het niet lukken”, zegt hypnotherapeute Candice Nuyttens.

Lees meer »

LIVE MILAAN-SANREMO. Tijd voor het eerste Monument van het seizoen, ontdek hier de sterren van onze wielerredactie – Bekijk ‘La Primavera’ vanaf 13u35 bij VTM!

Het is tijd voor het eerste Monument van het seizoen: Milaan-Sanremo. Schiet Wout van Aert een tweede keer raak op de Via Roma? Of zorgt man-in-(bloed)vorm Tadej Pogacar voor een tweede Sloveense zege op rij? Op deze pagina hoeft u niets van ‘La Primavera’ te missen. De koers is vandaag ook LIVE te zien bij VTM vanaf 13u35.

Lees meer »