Nieuwsfeed

LIVE INTER-JUVENTUS. Lukaku aan de aftrap bij Inter, kan hij het verschil maken tegen Juventus?

• 27ste speeldag Serie A • Inter staat 2de, Juventus 7de • Inter en Juventus stootten deze week door in Europa • Romelu Lukaku aan de aftrap

Krantenkoppen in België

“Doorgeefwinkel” in Genk heeft overvolle opslagplaats door hulpactie aardbeving Turkije en Syrië

In de “doorgeefwinkel” in de Genkse wijk Waterschei puilen de opslagplaatsen uit met kleren die mensen hebben geschonken aan Turkije en Syrië. Na de aardbeving daar kwam een grote solidariteitsactie op gang, waar veel mensen kleren doneerden. “Turkije en Syrië hebben laten weten dat ze geen kleren meer moesten hebben, dus krijgen wij nu een deel van de overschotten”, klinkt

Lees meer »

Matteo Simoni is eerste BV in ‘De Mol’, maar vliegt er meteen uit: “Ik kon alleen maar denken, toch niet als eerste…”

Unicum in ‘De Mol’. Voor het eerst in elf seizoenen neemt een Bekende Vlaming deel aan het spel. Matteo Simoni (35) doorliep alle proeven en werd geselecteerd uit een handvol andere BV’s, maar slaagde er niet in de eerste aflevering te overleven. Waar is het fout gelopen? Hoe zijn de makers bij hem terecht gekomen? En hoe reageerden zijn medespelers?

Lees meer »

Alle BV’s dragen haar schoenen: Virginie Morobé over leven met succes. “Ik presteer beter als ik af en toe diep ga”

“In de week word ik geleefd.” Ze werkt zich te pletter, ontwerpster van haar eigen schoenenlabel Virginie Morobé (46). Zowat het hele BV-wereldje draagt haar schoenen: van Valerie De Booser en Kim Van Oncen tot Ella Leyers. Tussendoor probeert ondernemende vrouw ook haar gezin te koesteren, en de momenten met haar beste vriend, internationaal model Cesar Casier.

Lees meer »

Moeten we ons door de vogelgriep zorgen maken over een nieuwe pandemie?

In Cambodja is een elfjarig meisje gestorven aan de vogelgriep. Ook haar vader raakte besmet. Het doet de ongerustheid over het virus weer toenemen. Talloze wilde vogels zijn al gestorven aan de ziekte. En recent is de vogelgriep overgeslagen naar zoogdieren die nu het virus aan elkaar doorgeven. Wordt dit de volgende pandemie? Wat kunnen we ertegen doen?

Lees meer »