Nieuwsfeed

Meteen een cruciale: Dante Vanzeir opent met winning goal rekening voor New York Red Bulls

De kop is eraf voor Dante Vanzeir (24). Tegen Columbus maakte hij als invaller zijn eerste treffer voor z’n nieuwe club New York Red Bulls. Vier minuten voor tijd legde hij een voorzet aan de tweede paal binnen. Meteen een belangrijke, want het was de winning goal (2-1).

Krantenkoppen in België

Oud-Kamervoorzitter Herman De Croo stort extra vergoeding die hij kreeg bovenop pensioen – ruim 210.000 euro – terug aan de Kamer

Oud-Kamervoorzitter Herman De Croo (Open VLD) doet volledig afstand van de 210.819,65 euro die hij als voormalig Kamervoorzitter extra heeft gekregen bovenop zijn pensioen. Dat heeft hij in een brief laten weten aan de huidige Kamervoorzitter Eliane Tillieux. "De Kamer van Volksvertegenwoordigers is het hart van onze democratie en moet boven elke verdenking staan."

Lees meer »

Neefje van Jeremy Renner schreef emotionele brief aan acteur na accident: “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”

Het neefje van Jeremy Renner (52) schreef een hartverwarmende brief na het ernstige accident van zijn oom. De ‘Hawkeye’-acteur belandde in januari dit jaar onder een sneeuwschuiver van 6.500 kilogram, waarbij hij maar liefst dertig botten brak. Inmiddels is hij thuis aan het revalideren. “Ik ben heel blij dat mijn oom nog leeft”, staat te lezen in de brief, die

Lees meer »

Hackers leggen interne keuken van Wagner bloot: van de boekhouding tot sollicitaties met leugendetector

In het najaar van 2022 kregen hackers toegang tot het bedrijfsnetwerk van Wagner-baas Yevgeny Prigozhin. Een aantal maanden lang pompten ze zoveel mogelijk gegevens uit de servers. Ze geven een inkijk in de structuur van het imperium, een unieke mix van een Russische staatsmaatschappij en een crimineel bedrijf, waar het meestgebruikte wachtwoord 1488 is. Een blik op de interne keuken

Lees meer »

Veel meer dan wat met je kont schudden: waarom twerken zo populair is

Een twerkcoach in ‘The greatest dancer’, eerder gaf Lizzo al een TED-talk over twerken en je zag zonder twijfel al hiphopvideo’s passeren waar vrouwen ritmisch hun derrière op en neer bouncen op de beat. Twerken is hip, hot en overal. Net als paaldansen is ook deze expressieve, sensuele en licht pikante vorm van zelfexpressie nu goed op weg mainstream te

Lees meer »