Nieuwsfeed

Rennes-coach verrast door Duivels-selectie Doku: “Gevraagd of hij kan terugkeren”

Rennes-coach Bruno Génésio wil dat Jérémy Doku komende interlands niet aantreedt bij de Rode Duivels en terugkeert naar de club. Doku werd afgelopen vrijdag opgeroepen door bondscoach Domenico Tedesco, maar is twijfelachtig door een hamstringblessure. Génésio: “Ik ben verrast.”

Krantenkoppen in België

Honden van Tsjernobyl slagen erin te overleven met gewijzigd DNA

Hoe zijn de honden die achterbleven na de kernramp van Tsjernobyl in 1986, erin geslaagd om 15 generaties lang te overleven, voedsel te vinden en zich voort te planten, in een zeer gevaarlijk milieu? Dat zoekt een team van wetenschappers uit en na een jarenlange studie op genetisch materiaal, zijn de eerste onderzoeksresultaten gepresenteerd. Ze focusten zich op 302

Lees meer »

“Of ik Lotte een kutwijf heb genoemd? Dat herinner ik mij niet”: winnares Vollering minimaliseert woordenwisseling met Kopecky na sprint

“Ik vind het jammer, een ploeggenote ben je door dik en dun. Ik zou het niet zo doen.” De eerste woorden van Demi Vollering na haar zege in Strade Bianche. Of toch de eerste officiële woorden, want de Nederlandse zou na de streep ‘kutwijf’ hebben geroepen richting haar ploegmate Lotte Kopecky. “Ik geloof niet dat ik zoiets heb gezegd.”

Lees meer »

TotalEnergies gaat in zee met Canadees bedrijf voor uitbating tankstations

TotalEnergies gaat in zee met een externe partner voor de uitbating van de tankstations in vier Europese landen, waaronder België. In ons land en Luxemburg zal de Franse oliereus via een joint venture met de Canadese retailer Alimentation Couche-Tard werken, waarbij de Canadezen de meerderheid in handen hebben. In Duitsland en Nederland wordt het volledige net verkocht aan de nieuwe

Lees meer »