Nieuwsfeed

Tiktok-ster (30) sterft plots na maandenlange klachten over hoofdpijn

Een 30-jarige Britse vrouw is vrijdag overleden, nadat ze al maandenlang haar beklag deed over aanhoudende hoofdpijn.

Krantenkoppen in België

Rusland doet oefeningen met kernwapens van de zwaarste categorie: “Als ze ooit gebruikt worden, is einde van de wereld nabij”

Het Russische leger is begonnen met oefeningen met Yars-raketsystemen. Dat zijn nucleaire raketten die zo’n immens bereik hebben dat ze vanuit Rusland zowel Europa als de Verenigde Staten kunnen treffen. “Als ze ooit gebruikt worden, is het einde van de wereld nabij”, zegt luitenant-kolonel Tom Simoens. “Maar we hoeven ons voorlopig absoluut geen zorgen te maken.”

Lees meer »

Meer dan de helft van de Belgen eet minstens 4 keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56 procent) eet minstens 4 keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en

Lees meer »

Is kunst een goede belegging?

05:00 ‘De belangrijkste rol van een investeerder in kunst is het beschermen van een artistiek patrimonium en het ondersteunen van artiesten’, zegt Eugénie Dumont, kunstadviseur bij Degroof Petercam. Maar lo…

Lees meer »