Nieuwsfeed

Van Bommel geïrriteerd: “Als je als ref door de VAR naar het scherm moet, is dat toch omdat je een grote fout hebt gemaakt?”

Zure namiddag voor Antwerp. 0-1 tegen Charleroi, waardoor de Great Old naliet te profiteren van de misstappen van Racing Genk en Club Brugge. Achteraf was er – voor de zoveelste keer – weer veel te doen rond een penaltyfase.

Krantenkoppen in België

Rusland produceert minder olie tot eind juni

Rusland zal tot zeker eind juni van dit jaar minder olie produceren, meldt de Russische vicepremier Alexander Novak aan lokale media. Het is een reactie van Rusland op sancties vanuit westerse landen, waaronder een importverbod van de Europese Unie voor olie die wordt vervoerd met tankers. Daarmee wil het Westen de olie-inkomsten voor Moskou verminderen vanwege de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

“Dit gaat puur over wie 100% de controle heeft”: wat zijn de gevolgen voor klanten en aandeelhouders als Telenet van de beurs wordt gehaald?

Het Amerikaanse telecommunicatiebedrijf Liberty Global lanceerde vandaag een bod op Telenet. De onderneming wil Telenet zo volledig van de beurs halen. Per aandeel biedt het bedrijf 22 euro. Maar wat betekent dat precies voor jouw telecomfactuur? En wat moet je doen als je zelf een aandeel hebt van Telenet? Wij vroegen raad aan onze geldexpert Pascal Paepen. “Besef dat er

Lees meer »