Nieuwsfeed

Verschaeren valt al snel uit tegen OHL met (zware?) blessure

Flinke domper voor Anderlecht. Paars-wit zag tijdens de wedstrijd tegen OHL Yari Verschaeren al na enkele minuten uitvallen met een blessure.

Krantenkoppen in België

Loena Hendrickx verovert brons op WK kunstschaatsen na sterke vrije kür

Een knappe bronzen medaille voor Loena Hendrickx op het WK kunstschaatsen. De 23-jarige vice-Europese kampioene reed ondanks één foutje een fraaie vrije kür – ze stapte zichtbaar tevreden van het ijs – en klom zo twee plaatsen na haar korte kür van woensdag, waar ze dus vijfde werd. Ze behaalde een totaal van 210.42. Vorig jaar in Montpellier schaatste Hendrickx

Lees meer »

“Hij is een opportunistische rioolrat”: scheiding van Spaanse prinses Cristina draait uit op bitse geldstrijd

De echtscheiding tussen Cristina (57) van Spanje en de half-Belgische Iñaki Urdangarin (55) is “een bodemloze put” geworden. Dat concluderen koningshuisexperten nu er heel wat ophefmakende details rond de procedure zijn gelekt. Zo eist de overspelige Iñaki één van Cristina’s eigendommen op, liefst 2 miljoen euro én 75 procent van haar loon. En dat terwijl hij nu al rijkelijk onderhouden

Lees meer »

Nieuwe tegenvaller voor Anderlecht: Slimani weken out met spierblessure

Na de zware blessure van Yari Verschaeren krijgt Anderlecht een nieuwe tik te verwerken. Spits Islam Slimani (34), sinds zijn komst al goed voor zes goals, heeft de Algerijnse nationale ploeg verlaten met een blessure. Hij zou een kleine drie weken buiten strijd zijn, al wil Anderlecht die termijn nog niet bevestigen. Daarvoor zijn eerst verdere onderzoeken nodig.

Lees meer »

Onze huisref Tim Pots na weekend met weer twee flagrante VAR-fouten: “In de toekomst zullen computers helpen beslissen”

Na alle heisa vorige week maakte de VAR dit weekend weer een slechte beurt. Het Referee Department vond dat de VAR de penalty voor Eupen moest annuleren en rood aanbevelen voor Timothy Derijck van Zulte Waregem. Waarom ligt consistentie toch zo moeilijk? Onze huisref Tim Pots ziet op termijn ook artificiële intelligentie de arbitrage nog helpen. “Geen enkele situatie is

Lees meer »

LIVE RODE DUIVELS. Openda: “Ik wil mijn goeie vorm hier verzilveren” – Faes: “Tedesco wil hoog spelen en agressief voetbal brengen”

Dag twee van de Rode Duivels in Tubeke met het oog op de EK-kwalificatiematch tegen Zweden (24 maart) en de oefenmatch tegen Duitsland (28 maart). Deze voormiddag werd er getraind en onder anderen Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Leandro Trossard en Romelu Lukaku ontbraken. Nadien namen Loïs Openda en Wout Faes het woord. Lees hieronder wat het duo te vertellen

Lees meer »

Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”

‘Familie’ verliest tijdelijk een van haar vaste gezichten. Margot Hallemans (29) zal drie maanden niet te zien zijn als Hanne. Dat gebeurde op vraag van de actrice zelf, die naar eigen zeggen echt nood had aan een tv-pauze. In ‘TV Familie’ vertelt ze over die beslissing, en de “intense ervaringen” die ze meemaakte. “Ze hadden me bang gemaakt om alleen

Lees meer »