Nieuwsfeed

Waarom het slechts een kwestie van tijd lijkt vooraleer de Formule 1 helemaal in Saoedische handen komt

Zelfs een raketaanval krijgt de F1 niet weg uit Saoedi-Arabië. Wegens nu al te veel Arabisch geld in de paddock. Het is nog maar een begin. Net zoals alle andere topsporten willen de Saoedi’s ook de F1 opkopen. Inderdaad: de hele handel. “Het zou mooi zijn mochten de topteams zich hier komen vestigen…”

Krantenkoppen in België

Jazz Middelheim gaat opnieuw door vanaf 2024

Het muziekfestival Jazz Middelheim in Antwerpen zal opnieuw doorgaan vanaf 2024. Na het faillissement van de vorige organisator, gaan de stad Antwerpen en VRT samen op zoek naar een nieuwe partner om het festival jaarlijks te laten doorgaan. Dit jaar zal er geen editie zijn, omdat de VRT en de stad de tijd willen nemen om de juiste organisator te

Lees meer »

Europa wil totaal alcoholverbod voor beginnende bestuurders

Beginnende bestuurders zullen de eerste twee jaar na het behalen van hun rijbewijs geen druppel alcohol mogen drinken als ze zich in het verkeer begeven. Die nultolerantie stelt de Europese Commissie voor, die een pakket maatregelen op tafel legt om de verkeersveiligheid in heel de Europese Unie te verhogen.

Lees meer »

Verklapt de hunk van ‘#LikeMe’ door verdacht gedrag dat er een film komt? “Ik zou er niet te snel vanuit gaan dat we stoppen”

Het vierde seizoen van ‘#LikeMe’ telt nog 3 afleveringen en dan valt het doek definitief over de populaire Ketnet-reeks. Het rouwproces van de hevige fans begint dus stilaan op gang te komen. Of is dat toch nog niet nodig? Sowieso vullen onder meer Camille Dhont, Pommelien Thijs en Maksim Stojanac begin april nog 4 Sportpaleizen met hun Vlaamse covers, maar

Lees meer »

Hoofdredactie NOS Sport treedt per direct af

De hoofdredactie van NOS Sport zet met onmiddellijke ingang een stap terug. Dat meldt de Nederlandse omrooep NOS in een verklaring. Het besluit is “in goed onderling overleg” met de NOS-directie genomen. Op korte termijn wordt een interim-hoofdredacteur aangesteld, die aanblijft totdat er een nieuwe hoofdredacteur is.

Lees meer »

Adidas is wereldmerk op drift

17:28 Adidas kreunt financieel onder een verkoopkrimp in China, een massa onverkochte stock en de verbreking van de samenwerking met Kanye West. De sportkledijreus zit op alle vlakken in de achtervolging op…

Lees meer »

“Er zijn 3 categorieën voor krommingen van de penis”: uroloog legt uit waarom een penis scheef kan groeien en wanneer je je zorgen moet maken

De meeste mannen hebben een kromming in hun penis wanneer die in erectie staat. “Een lichte buiging naar boven is zelfs ideaal voor bepaalde houdingen”, zegt uroloog dr. Piet Hoebeke (UZ Gent). Hij ziet op zijn dienst regelmatig ook mannen die te maken krijgen met een problematische ‘hoek’, als gevolg van de ziekte van Peyronie. Hoe loop je die aandoening

Lees meer »

Chinese “vredesplan” voor Oekraïne “uitvoerig besproken” op eerste dag van Xi’s staatsbezoek aan Moskou

De Chinese president Xi Jinping en de Russische president Vladimir Poetin spreken elkaar vandaag opnieuw in het kader van Xi’s tweedaagse staatsbezoek aan Moskou. Onder meer op de agenda: het Chinese "vredesplan" voor Oekraïne, dat gisteren al "uitvoerig" werd besproken. Om de nauwe banden tussen de twee landen nog wat meer in de verf te zetten, heeft Xi Poetin alvast

Lees meer »

Inflatie en hoge grondstofprijzen doen Oosterweelwerken nu al één miljard euro duurder uitvallen: “Riant, maar investeringen blijven noodzakelijk”

Met de Oosterweelverbinding in Antwerpen wordt het grootste bouwproject ooit in ons land gerealiseerd. En daar hangt natuurlijk ook een (fors) prijskaartje aan vast. Bouwheer Lantis verwachtte dat de werken ongeveer 4,5 miljard euro zouden kosten. Maar door inflatie en prijsstijgingen bedraagt de totaalkost nu al 5,4 miljard euro, zo blijkt.

Lees meer »