Nieuwsfeed

Aisha Van Zele (‘The Sky is the Limit’) voor het eerst mama

Aisha Van Zele (38), bekend van ‘The Sky is the Limit’, is voor het eerst mama geworden. Dat heeft ze zelf bekend gemaakt via Instagram. Ze deelt een foto van haar pasgeboren zoontje. Die krijgt de naam Tiger Lee Dheedene.

Krantenkoppen in België

Het bewogen leven van Joan Collins (90), vol foute mannen: “Hij probeerde mij voor 10.000 pond te prostitueren aan een sjeik”

Joan Collins was al 48 jaar toen ze haar opwachting maakte als glamoureuze feeks Alexis Colby in ‘Dynasty’. De tv-serie werd wegens tegenvallende kijkcijfers na één seizoen bijna afgevoerd, maar met Alexis kreeg de reeks een grandioze doorstart. Zo redde Collins ook haar carrière. Deze week mag de Britse Hollywooddiva negentig kaarsjes uitblazen. In twee delen blikt ‘Story’ terug op

Lees meer »

Waar eet je de lekkerste chicken nuggets? Dominique Persoone test 5 bekende fastfoodketens: “Hier proef ik zelfs échte kip in en het is goed gekruid”

Een lekker stukje kip in een krokant jasje: een heleboel kinderen én volwassenen zijn grote fan van chicken nuggets. Maar waar bestel je op vettige vrijdag de allerlekkerste om in je kip cravings te voorzien? Welke zijn de prijs waard? Chef Dominique Persoone ging op pad voor HLN Eten en bezocht 5 bekende fastfoodketens in eigen land. Wie wint ‘the

Lees meer »

Hoogste Oekraïense rechter opgepakt voor corruptie

In Oekraïne voert de nationale anticorruptiebrigade NABU een grootschalig onderzoek naar corruptie in het hooggerechtshof. De voorzitter van het opperste gerecht, Vsevolod Knyazev, is opgepakt omdat hij 3 miljoen dollar (2,76 miljoen euro) aan smeergeld zou hebben aanvaard.

Lees meer »

Zoveel bespaar je bij de grote energieleveranciers door te gaan voor een contract met enkel online dienstverlening

Wie op zoek gaat naar een nieuw energiecontract, stelt vast dat leveranciers verschillende formules aanbieden die eenzelfde groothandelsbeurs volgen. Het prijsverschil schuilt echter in de klantenservice. Dankzij een contract met enkel online dienstverlening bespaar je op jaarbasis al snel heel wat euro’s tegenover een contract dat ook bereikbaarheid via telefoon en post biedt. Mijnenergie.be ging na hoe groot die verschillen

Lees meer »

Inheemse volkeren eisen excuses voor Britse koloniale verleden

Inheemse leiders uit twaalf landen eisen in aanloop naar de kroning excuses van koning Charles, voor de gevolgen van het Britse kolonialisme. In een brief vragen ze de nieuwe vorst formeel zijn excuses aan te bieden, om de rijkdom van de Britse kroon te herverdelen en om kunstschatten en artefacten terug te geven.

Lees meer »

Hoofdrolspelers uit “Romeo and Juliet” uit 1968 vangen bot na klacht over naaktscène

Een Amerikaanse rechter heeft een klacht over seksueel misbruik, seksuele intimidatie en fraude van de twee hoofdrolspelers van de filmklassieker "Romeo en Juliet" uit 1968 verworpen. Leonard Whiting (72) en Olivia Hussey (72), destijds minderjarige tieners, waren van mening dat ze seksueel waren uitgebuit, omdat ze een naaktscène moesten spelen in de film en dienden begin dit jaar een klacht

Lees meer »

“Tina Turner heeft ooit staan liften op de E40”

De ‘Queen of Rock’n Roll’ is niet meer. Gisteren stierf Tina Turner op 83-jarige leeftijd in haar huis in Zwitserland na een slepende ziekte. De Mediawatchers praten met muziekkenner Jos Van Oosterwyck, die Tina ooit in Tien Om Te Zien kon krijgen. “Na haar optreden viel haar limousine in panne. Tina heeft toen staan liften op de E40”, herinnert hij

Lees meer »

KIJK. Thierry Henry verklaart innige knuffel met De Bruyne en zinspeelt op privéprobleem bij Rode Duivel: “Ik respecteer hem nu nóg meer”

Kevin De Bruyne was alomtegenwoordig in de Champions League-match tegen Real Madrid. Op het veld opvallend met twee assists en een verhitte discussie met Guardiola, ernaast door een innige knuffel met Thierry Henry. De Fransman kaderde die achteraf en beweerde dat De Bruyne momenteel met een privéprobleem kampt. “Ik heb nu nog meer respect voor hem en zijn topprestatie.”

Lees meer »