Nieuwsfeed

Bestuurder wordt onwel en knalt tegen geparkeerde bestelwagen in Buggenhout

Op de Provinciale Baan in Buggenhout heeft er zich een zwaar ongeval voorgedaan. Een bestuurder die vermoedelijk onwel werd, reed er tegen een geparkeerde bestelwagen. De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Krantenkoppen in België

LIVE. Poetin spreekt Russen toe op 9 mei-parade in Moskou

Vandaag herdenken de Russen de overwinning op nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Russische president Vladimir Poetin zal tijdens de traditionele 9 mei-parade naar goede gewoonte een toespraak houden op het Rode Plein in Moskou. Door recente droneaanvallen in Rusland, onder meer op het Kremlin, staan de autoriteiten in het land op scherp. Zo wordt gevreesd voor een aanslag op

Lees meer »

KIJK. 7 jaar geleden nam Aaron Blommaert als tiener zelf deel aan ‘The Voice Kids’, nu mag hij het programma presenteren

Er komt een gloednieuw seizoen van ‘The Voice Kids’ aan en daar horen dit jaar ook twee nieuwe presentatoren bij. De Tovenaar uit ‘The Masked Singer’, Aaron Blommaert en ‘Blind Gesprongen’-presentatrice Nora Gharib zullen de kids dit jaar naast het podium ondersteunen. “Het is heerlijk om te zien hoe die kinderen zich smijten en genieten van op te treden met

Lees meer »

“Na mijn overstap naar Vier heb ik geen televisieprijzen meer gewonnen. Op de VRT won ik echt alles”

Presentator Erik Van Looy (61) overloopt in de ‘Wikipodcast’ samen met podcastmaker Kevin Pierlé z’n eigen Wikipediapagina. Daar valt meteen op dat Erik in de loop der jaren een mooi gevulde prijzenkast heeft verzameld. “Ik heb drie keer een Televisiester voor ‘Beste Presentator’ gewonnen”, vertelt Erik. Die kreeg hij in 2008, 2009 en 2010. “Maar in 2012 ben ik van

Lees meer »

Deze nieuwe app voor wielertoeristen kan je uithouding met 40 procent verlengen

De man met de hamer is meedogenloos voor wielertoeristen die tijdens een lange fietstocht niet genoeg hebben gegeten en gedronken. Dat weet ook Kristof De Kegel, performance manager bij wielerploeg Alpecin-Deceuninck. Daarom ontwikkelde De Kegel de nieuwe app Fuel Plan, speciaal voor wielertoeristen. Een rit van 125 kilometer door de Vlaamse Ardennen gepland? De app geeft je een menu, exact

Lees meer »