Nieuwsfeed

Binnenkort kan je verzonden berichten op Whatsapp bewerken (als je snel bent)

Wie snel is zal binnenkort berichtjes verstuurd via Whatsapp kunnen aanpassen. Dat laat het platform zelf weten in een persbericht.

Krantenkoppen in België

Brand in flatgebouw in Sint-Lambrechts-Woluwe eist dodelijk slachtoffer

In de Brusselse gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe heeft afgelopen nacht een brand gewoed in een flatgebouw in de Siriusgaarde. Daarbij viel één dodelijk slachtoffer. In totaal werd een veertigtal bewoners geëvacueerd, van wie er twaalf voor verzorging naar het ziekenhuis moesten, maar geen van hen verkeerde in levensgevaar. De juiste oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Lees meer »

Willy Naessens deelt op 7 juni gratis droomzwembaden uit op Qmusic: “Marie-Jeanne zei meteen: wat gaat dat kosten?”

Ondernemer en tv-figuur Willy Naessens gaat stunten op Qmusic. Voor de nieuwe actie ‘Elke beller wint’ geeft hij gratis zwembaden weg aan de luisteraars van Maarten en Dorothee. Bij de actie hoort ook een opmerkelijk reclamefilmpje dat op een koude lentedag werd opgenomen. Wij spraken de presentatoren én Naessens himself. “Corona was een gouden tijd voor ons, de intresten waren

Lees meer »

“Een circusattractie”: Mon(s)te(r) Lussari, de klim met pieken tot 22% die vandaag over Giro-eindwinst beslist

Nog wat ‘oohs’ en ‘aahs’ over na de Girorit van vrijdag naar Tre Cime di Lavaredo? Kijk dan vandaag zeker naar de klimtijdrit op Monte Lussari. Sensatiewaarde tien, spektakel gegarandeerd. Boven, op de top: de kerk van ‘Moeder Gods’. Exact het gevoel dat Thomas, Roglic, Almeida en co. aan deze verschrikking zullen overhouden. “Reken maar dat het niet normaal zal

Lees meer »

Na gewelddadige protesten in noorden Kosovo: “Grote bezorgdheid over verdere escalatie met Servië”

In het noorden van Kosovo vonden de afgelopen dagen weer protesten plaats. Dat komt door de lokale verkiezingen van vorige maand, waarbij Albanese Kosovaren verkozen werden in overwegend Servische gebieden. Wat betekent dat voor het conflict tussen Kosovo en Servië? "De bezorgdheid is zeer groot", zegt Balkanexpert Heleen Touquet in "De ochtend" op Radio 1. "Het kan verder escaleren."

Lees meer »