Nieuwsfeed

CEO Aliaxis: ‘Aliaxis en Uponor horen gewoon samen’

18:43 De Belgische buizenreus Aliaxis lanceert een vijandig bod van 1,875 miljard euro op zijn Finse sectorgenoot Uponor. ‘Onze kans op slagen is behoorlijk hoog’, zegt CEO Eric Olsen.

Krantenkoppen in België

Na carrière van 50 jaar werkt Christiane verder als flexi-jobber in Delhaize van Willebroek: “Mijn hart ligt hier”

Er zijn weinig mensen zoals Christiane Biesemans uit Willebroek. Al 50 jaar werkt ze met plezier in dezelfde supermarkt. Een carrière waar zelfs de Koninklijke Familie hun felicitaties voor uitte. "Ik moest in maart met pensioen maar kon het niet loslaten. Nu werk ik hier twee dagen per week als flexi-jobber", vertelt ze vol trots aan Radio2-reporter Margaux van de

Lees meer »

Een vast energietarief aan te dure prijzen vastgelegd? Zo kan je er toch onderuit

Sinds januari zijn er opnieuw vaste energietarieven verkrijgbaar. Consumenten die zekerheid als hét hoogste goed beschouwen, tekenden meteen in. Ondertussen daalden de marktprijzen aanzienlijk en bieden al vier spelers vaste tarieven aan. Wie in januari of februari een vast tarief verkoos, lijkt dus met de gebakken peren te zitten. Toch kan je aan dat contract ontsnappen, al juichen de energieleveranciers

Lees meer »

Europese Commissie legt elfde sanctiepakket tegen Rusland op tafel: China voelt zich geviseerd en dreigt

De Europese Commissie heeft een nieuwe reeks sancties tegen Rusland voorgesteld aan de EU-lidstaten. Dat zegt een woordvoerder in Brussel vandaag. Woensdag zullen de ambassadeurs van de 27 lidstaten voor het eerst het sanctiepakket – het elfde intussen – bespreken. Voor het eerst worden bedrijven uit derde landen geviseerd omdat die de Europese sancties zouden omzeilen. China voelt zich geviseerd

Lees meer »

Antwerp-supporters teleurgesteld, maar strijdvaardig na gemiste titelkans: “Volgende week beter”

De supporters van Antwerp FC reageren teleurgesteld, maar strijdvaardig na de gemiste kans van hun favoriete club om deze week al kampioen te worden in de Belgische voetbalcompetitie. Antwerp moest daarvoor vanmiddag winnen tegen Union, maar speelde gelijk. "Volgende week beter", klinkt het in een supporterscafé vlak bij de Bosuil, het stadion van Antwerp. Volgende zondag kan The Great Old

Lees meer »