Nieuwsfeed

“Chantal” en “Onder vuur” binnenkort eerst op Streamz: VRT en streamingplatform sluiten akkoord

De Vlaamse publieke omroep VRT en het Vlaamse streamingplatform Streamz slaan de handen in elkaar. Daardoor komen er meer VRT-reeksen zoals "Chantal", "FC De Kampioenen" en "Witse" op Streamz. Ze zullen samen ook twee fictiereeksen per jaar maken en bepaalde reeksen in preview op Streamz aanbieden. De samenwerking loopt voor minstens 3 jaar.

Krantenkoppen in België

Opnieuw massaal protest in Israël tegen justitiehervorming

Opnieuw zijn vele tienduizenden Israëli’s de straat opgetrokken om hun ongenoegen te uiten over de plannen van de rechts-religieuze regering van Benjamin Netanyahu om het gerechtelijke systeem te hervormen. Zondag hervat het parlement zijn werkzaamheden, waardoor gevreesd wordt dat de omstreden hervorming opnieuw op tafel zal komen.

Lees meer »

Deze auto gaat minstens vijftig jaar mee en dit is het geheim

De nieuwe ‘Space‘ is lang en smal en de wielen met dikke banden staan helemaal op de hoeken van de auto. Op het eerste gezicht is het daarmee geen echte schoonheid, maar die zit bij dit model dan ook vanbinnen. Want de auto biedt plek aan acht inzittenden én gaat tot vier keer langer mee dan een standaard exemplaar.

Lees meer »

“Dus jullie zijn royalty, so what?”: agentschap niet onder de indruk van eis Harry en Meghan om foto’s te overhandigen

Het juridische team van prins Harry (38) en zijn vrouw Meghan Markle (41) heeft geëist dat het fotobureau Backgrid de beelden overhandigt die het dinsdag heeft gemaakt tijdens de ‘bijna catastrofale achtervolging’ door New York, zoals de hertog en hertogin van Sussex het voorval noemden. Maar daar is Backgrid niet over te spreken. “Derden kunnen niet zomaar iemand anders eigendom

Lees meer »

Vrouw die als eerste hulp bood na treinongeval in Bilzen: “Door over haar hand te strelen, heb ik haar kunnen kalmeren”

“Rij door, zeg ik u!”: het hallucinante filmpje van het treinongeval in Bilzen circuleert hevig. Een vrouw heeft zich vastgereden op een afgesloten overweg, maar kan haar auto niet verroeren als er een trein komt aanrazen, waarna haar wagen gegrepen wordt. Waarom reed de vrouw niet verder, weg van het gevaar? Was de bestuurster verlamd door angst? “Neen, ik was

Lees meer »