Nieuwsfeed

Emotionele Mark Cavendish stopt eind 2023 met wielrennen: “Ik beleefde afgelopen 25 jaar een absolute droom”

Op de tweede rustdag van de Giro zorgde Mark Cavendish (38) voor hét emo-moment. Zoals verwacht kondigde hij zijn nakende afscheid aan. Cav bracht op een pakkende manier hulde aan de sport die hem meer dan 25 jaar zo gelukkig heeft gemaakt. “Maar vanaf nu wil ik élke verjaardag van Peta en de kinderen tenvolle beleven.”

Krantenkoppen in België

Vader Jorge ontkent dat Messi monstercontract gaat tekenen bij Al-Hilal, bondscoach Scaloni steunt z’n ster: “Transfer zou geen invloed hebben op ons team”

De geruchten als zou na Cristiano Ronaldo ook Lionel Messi richting woestijn trekken, worden steeds hardnekkiger. Volgens persagentschap AFP is er zelfs al een akkoord tussen de Argentijnse wereldkampioen en het Saoedische Al-Hilal. Jorge Messi, vader van, ontkent met klem in een statement. Bondscoach Scaloni springt dan weer in de bres voor zijn sterspeler en wil dat hij vooral gelukkig

Lees meer »

LIVE Songfestival. Stoot Gustaph door naar de finale?

Vanavond weten we ein-de-lijk of Stef ‘Gustaph’ Caers en zijn ‘Because Of You’ een plekje krijgt in de finale van het Songfestival. De bookmakers schatten zijn kansen alvast hoog in. Zo kampeerde Gustaph de voorbije weken op de achtste plek in het lijstje van landen die doorgaan, maar schoof hij vanmorgen nog een plaatsje naar voren. Na de allerlaatste dress

Lees meer »