Nieuwsfeed

Fans Britse koningshuis vallen in zwijm voor prins William: “Zijne Koninklijke Heetheid doet het weer!”

Voor de ‘Mental Health Awareness Week’ deelt prins William een video waarin hij in gesprek gaat met enkele leden van de koninklijke marine. Ze vertellen openhartig over hun mentale gezondheid en hoe ze met alles omgaan. Al is het vooral iets anders dat met alle aandacht gaat lopen… In de reacties onder de video regent het complimenten over het uiterlijk van de prins van Wales: “Prins William is zo knap!”

Krantenkoppen in België

DE PERFECTE MOORD. In wiens handen viel Lieve (13) veertig jaar geleden? “Dezelfde handen die een rode roos naast haar lichaam achterlieten”

Twee maanden lang zocht Dentergem in 1984 naar Lieve Desmet (13), tot haar lichaam gevonden werd in een veld. Bijna veertig jaar lang zoekt Dentergem intussen naar het antwoord op de vraag wie het onschuldige meisje wurgde. Zit een spoorloze cafébaas er voor iets tussen? Wie liet een mysterieuze brief achter bij de burgemeester? En nam meneer pastoor een groot

Lees meer »

LIVE BELGIAN DARTS OPEN. Kwartfinale op gang getrapt: Aspinall en Van Duijvenbode stoten als eerste door, pijnlijke exit voor wereldkampioen Smith

Laatste dag op de Belgian Darts Open in Wieze. Humphries trapte de kwartfinale op gang met een overwinning tegen Aspinall. Nederlander Dirk van Duijvenbode volgde zijn voorbeeld. Wereldkampioen Smith presteerde ondermaats en ligt uit het toernooi. Dadelijk is Van Gerwen aan de beurt. Volg de kwartfinale op de voet in onze liveblog of kijk naar de uitzending op VTM 2!

Lees meer »

Ex-politieman krijgt half jaar cel met uitstel voor tonen van wapen bij verkeersdiscussie in Peer

Een 46-jarige ex-politieman uit Bree is door de Hasseltse correctionele rechtbank veroordeeld tot een half jaar cel met uitstel en een boete van 1.600 euro wegens onwettige wapendracht. Hij had op 17 september 2022 tijdens een verkeersdiscussie in Peer zijn dienstwapen, een Glock, getoond. Bij verder onderzoek vond de lokale politie een telescopische wapenstok, een 9 millimeter patroon, zijn politiearmband en pepperspray.

Lees meer »