Nieuwsfeed

FC KAPITAALSVERHOGING. Heeft Hein gelijk? Voeren onze topclubs echt zoveel investeringen door (en voor hoeveel?)

“Ik zie overal investeringen bij andere clubs. Wel, ik zit hier nu 2,5 jaar en wij spreken sinds dag één over investeringen. Die blijken maar niet te komen. Ik hoop dat het er doorkomt, want zonder investeringen kunnen we niet meer mee.” Zelfs in volle titelstrijd slaagt Vanhaezebrouck erin om AA Gent in de spotlights te zetten, ‘only Hein’. Maar klopt het ook wat Vanhaezebrouck zegt? Wij deden een factcheck en gingen na hoeveel miljoenen de concurrenten van AA Gent de voorbije jaren al investeerden.

Krantenkoppen in België

“We verstaan elkaar prima, maar er is blijkbaar toch een barrière”: waarom een Belgisch-Nederlandse productie niet altijd werkt

Meer budget en een grotere afzetmarkt. Een samenwerking tussen Belgische en Nederlandse producenten mag dan erg veel voordelen hebben, het is ook allesbehalve evident. “Sterker, het is heel moeilijk”, klinkt het bij het Nederlandse Algemeen Dagblad, dat onderzocht wat de valkuilen van zo’n internationale samenwerking zijn. En waarom lijken we daar dan toch steeds vaker opnieuw voor te kiezen, zoals

Lees meer »

“Ze sleepten zelfs een hotdogverkoper voor de rechter”: familie van Frank Sinatra waakt met hand en tand over zijn fortuin en imago

25 jaar na zijn overlijden blijft het levensverhaal van Frank Sinatra fascineren. Netflix komt zelfs met een nieuwe biografische dramaserie over de zanger, waarin opvallende details aan het licht komen. “Volgens de FBI had hij zelfs banden met de maffia.” Maar Netflix past maar beter op voor de familie Sinatra, want die zwaaien in het rond met dagvaardigingen wanneer het

Lees meer »

“De communicatie met het Griekse ziekenhuis is een grote soep”: familie van Jessica (29) en Laurent (33) getuigt na dodelijk accident in Rhodos

Ze keken zó hard uit naar hun weekje vakantie in Rhodos, Jessica (29) en Laurent (33) uit het Luikse Grivegnée. Maar een ritje met de quad op het eiland draaide voor het koppel uit op een waar drama: ze vlogen frontaal tegen een vrachtwagen op het andere rijvak. Laurent overleed aan zijn verwondingen, Jessica – zij zat achterop – ligt

Lees meer »