Nieuwsfeed

Foto’s van Elon Musk die robot kust gaan viraal, maar het is niet wat het lijkt: “De gevaren van AI”

Foto’s waarop Tesla- en Twitter-CEO Elon Musk robotvrouwen kust, zorgen voor heel wat speculatie en hilariteit op sociale media. Maar nu blijkt dat de beelden met artificiële intelligentie gemaakt werden.

Krantenkoppen in België

DE PERFECTE MOORD? Een man belt aan bij Nikki (22) en Zyra (25). Niet veel later wordt het droomkoppel professioneel geëxecuteerd

Op hun knieën, met een kogel. Elf jaar geleden werd het jonge koppel Nikki Cavé (22) en Zyra Weiss (25) koelbloedig geëxecuteerd in zijn ouderlijke woning in Nieuwkerken-Waas. Heeft het iets te maken met de tweedehandswagens voor de deur? Was Nikki betrokken bij enkele onfrisse zaken? Was het een ‘simpele’ vergissing’? En had vader Harry daags voor de dubbele moord

Lees meer »

Brusselse Metro 3 op losse schroeven

16:03 Het investeringsfonds Beliris overweegt de bouw van een metro tussen het Brusselse Noordstation en Bordet op te schorten wegens de oplopende kosten. Het vraagt de Brusselse regering een beslissing te …

Lees meer »

Hoe ontstaat een bierbuik? En wat kan je eraan doen?

Drink je af en toe graag een biertje, dan heb je waarschijnlijk wel al lachend de waarschuwing gehoord “dat je moet oppassen voor een bierbuik”. Maar klopt het ook dat veel bier drinken je effectief met extra buikvet opzadelt? Of verklaren we het pintje ten onrechte schuldig voor die zwembandjes? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters zoekt het uit.

Lees meer »

HLN GIRO-PRONO. Wat met de openingstijdrit? Voorspel hier de top 3 en WIN een exclusieve 3 liter ‘Jeroboam’-fles Giro-Prosecco

Etaleer in de HLN Giro-Prono jouw wielerkennis, vertrouw op je buikgevoel of reken op (beginners)geluk. Onze redactie lanceert elke dag een nieuwe spannende pronostiek waarbij jullie een gooi mogen doen naar de dag- en de eindzege. Wie op het einde van de rit (pun intended) de meeste juiste voorspellingen behaalt, maakt bovendien kans op een exclusieve 3 liter-fles Prosecco.

Lees meer »

Premier De Croo blijft minister De Sutter steunen in Bpost-dossier: “De juiste persoon om orde op zaken te stellen” 

Premier Alexander De Croo (Open VLD) behoudt het vertrouwen in minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). De Sutter is in opspraak gekomen nadat bekend raakte dat twee experten op haar kabinet, die uitgeleend waren van bij Bpost, ook nog betaald werden door het postbedrijf. Volgens de krant De Tijd zou één van de twee ook actief betrokken zijn bij

Lees meer »