Nieuwsfeed

Foutje gemaakt? WhatsApp-gebruikers kunnen binnenkort verstuurde berichtjes bewerken

WhatsApp zal het binnenkort mogelijk maken om verstuurde berichtjes te bewerken nadat ze verstuurd zijn. Dat heeft Mark Zuckerberg, de baas van moederbedrijf Meta aangekondigd.

Krantenkoppen in België

Vliegend op een paard, met gouden stem en dansbattle: zo pakte Beyoncé het Koning Boudewijnstadion in

Queen B is back: zeven jaar na wereldtournee “Formation” brengt het “Renaissance”-album haar opnieuw naar een uitverkocht Koning Boudewijnstadion. In een strak geregisseerde show met technische snufjes zoekt Beyoncé de grenzen op van hoe een hedendaags popconcert eruit kan zien. Twee constantes bij de Amerikaanse popdiva: haar zangtalent en haar neus voor de juiste artistieke keuzes, altijd vernieuwend, stijlvol en

Lees meer »

OPROEP. Heb jij het moeilijk om een woonlening te krijgen?

De zoektocht naar een lening om een huis te kopen is veel moeilijker geworden: veel banken houden op voorhand al rekening met de te verwachten renovatie, omdat elke aangekochte woning binnen de vijf jaar energetisch gerenoveerd moet worden tot minimum label D. Die verplichte renovatie kan vaak tienduizenden euro’s kosten, en daar houden banken al rekening mee in het al

Lees meer »

Jerome checks in

18:54 Met de rugwind van miljoenen aan rente-inkomsten is de verwachting dat het verhuurplatform Airbnb dinsdag nieuwe winstcijfers presenteert.

Lees meer »

Britse avonturier bezoekt zeven wereldwonderen op zes dagen tijd

De Britse Jamie McDonald heeft een nieuw wereldrecord te pakken. De avonturier reisde op zes dagen, zestien uur en veertien minuten de wereld rond en bezocht in die tijd zeven ‘moderne’ wereldwonderen. De stad Petra in Jordanië, Chichén Itza in Mexico of de Grote Muur in China: hij kan ze nu allemaal van zijn lijstje schrappen.

Lees meer »

Cordon terminé

13:23 Ruim twaalf jaar was de Syrische dictator Bashar al-Assad een paria. Aan zijn cordon sanitaire komt vrijdag een einde wanneer hij aanschuift bij de Arabische Liga.

Lees meer »

LIVE Songfestival. Stoot Gustaph door naar de finale?

Vanavond weten we ein-de-lijk of Stef ‘Gustaph’ Caers en zijn ‘Because Of You’ een plekje krijgt in de finale van het Songfestival. De bookmakers schatten zijn kansen alvast hoog in. Zo kampeerde Gustaph de voorbije weken op de achtste plek in het lijstje van landen die doorgaan, maar schoof hij vanmorgen nog een plaatsje naar voren. Na de allerlaatste dress

Lees meer »