Nieuwsfeed

Jeff Bezos verlooft zich met bekend nieuwsanker

Jeff Bezos (59) heeft zich na een relatie van vijf jaar verloofd met zijn vriendin. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De Amazon-topman stelde de vraag naar verluidt op zijn peperduur jacht. De enorme diamanten ring die Lauren Sanchez (53) momenteel draagt – in de vorm van een hart – zorgde eerder al voor heel wat speculatie.

Krantenkoppen in België

Misleiding loert om de hoek bij steeds realistischere videogames: “Technologie erachter is een kantelpunt”  

Hyperrealistische videospellen vormen steeds meer een uitdaging voor mensen die het verschil tussen game en realiteit (bijna) niet meer kunnen zien. "We zijn er als maatschappij misschien niet klaar voor, maar het is aanpassen of achterblijven", zegt Dries Deryckere, artistiek en academisch directeur van de gameopleiding van hogeschool Howest. "En er zijn ook voordelen."

Lees meer »

Iraanse president voor het eerst in Syrië sinds burgeroorlog

De Iraanse president Ebrahim Raisi is op woensdag aangekomen in de Syrische stad Damascus. Zo melden Syrische en Iraanse media. Het is voor het eerst sinds het uitbreken van de Syrische burgeroorlog in 2011 dat een Iraans staatshoofd het land bezoekt. De laatste Iraanse president die dat deed, was Mahmoud Ahmadinejad in 2010.

Lees meer »

KIJK. Wagnerbaas deelt beelden van dichttimmeren lijkkist Amerikaanse strijder

Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin heeft op zijn Telegramkanaal beelden gedeeld waarop te zien is hoe zijn huurlingen een lijkkist dichttimmeren en er een Amerikaanse vlag op leggen. Volgens Prigozjin bevat ze de stoffelijke resten van een Amerikaanse burger en zouden die worden teruggegeven aan de Verenigde Staten. Vermoedelijk gaat het om Nicholas Maimer, een voormalige Special Forces-soldaat van het Amerikaanse leger

Lees meer »

Vader Evenepoel ziet zoon Remco met pijn in het hart uit Giro stappen: “Je merkte duidelijk dat hij niet in z’n normale doen was”

Wat een verrassings-acte de présence moest worden voor Moederdag en in eerste instantie uitdraaide op een feestje na de zege in de tweede tijdrit, mondde finaal uit in ontgoocheling. Pa Patrick, moeder Agna en vrouwlief Oumi zagen hun held in Cesena na een positieve Covid-controle noodgedwongen uit de Ronde van Italië stappen. “Als er niks aan de hand is, houdt

Lees meer »

KAART. Zo verhard is jouw gemeente

Na een jarenlange toename lijkt de totale verharde oppervlakte in Vlaanderen de voorbije jaren te stabiliseren. Toch blijft Vlaanderen met een verhardingsgraad van 15,3 procent een van de meest verharde regio’s van Europa. Maar de verschillen tussen de Vlaamse steden en gemeenten zijn groot. Op de onderstaande kaart ontdek je hoe verhard jouw gemeente precies is.

Lees meer »