Nieuwsfeed

Jeffrey Epstein dreigde buitenechtelijke affaire van Bill Gates bekend te maken

De overleden zedendelinquent Jeffrey Epstein probeerde Microsoft-oprichter Bill Gates te chanteren met een buitenechtelijke relatie. Dit zou hij hebben gedaan nadat Gates weigerde mee te werken aan een liefdadigheidsstichting van Epstein.

Krantenkoppen in België

Songfestivalwinnaar Loreen stoot Måneskin van de troon met Spotify-record voor ‘Tattoo’

Ze schreef geschiedenis als de allereerste vrouw die twee keer het Eurovisiesongfestival won. In 2012 maakte Loreen furore met ‘Euphoria’, vorig weekend met ‘Tattoo’. De Zweedse zangeres plukt momenteel de vruchten van haar tweede overwinning. Haar winnende lied heeft namelijk het record verbroken van meeste streams op één dag op Spotify voor een Songfestivalnummer. En daarmee stoot Loreen de Italiaanse

Lees meer »

Resten van vermiste visser aangetroffen in krokodil

De Australische autoriteiten hebben hun zoektocht gestaakt naar een visser die sinds zaterdag vermist was in het noorden van het land. In de buik van een krokodil die stroomopwaarts werd aangetroffen van de plek waar de man verdween, werden menselijke resten aangetroffen.

Lees meer »

Zuid-Korea nodigt Amerikaanse “helden” uit voor tiendaagse rondreis als bedanking voor redden van Koreaanse reizigers

Alexander en Andrea Campagna openden vorig jaar hun huis in Buffalo in de Amerikaanse staat New York, voor gestrande Koreaanse reizigers tijdens een dodelijke sneeuwstorm. Nu, een half jaar later, worden ze zelf als gasten verwelkomd in de hoofdstad van Zuid-Korea als onderdeel van een tiendaagse tour. Deze tour is georganiseerd als een concrete blijk van dankbaarheid voor de onbaatzuchtige

Lees meer »

Erik Goossens verdwijnt uit ‘Thuis’: “Toen ik hoorde dat ik moest sterven, dacht ik: ‘Oei, deed ik het dan niet goed?’”

‘Thuis’ blijft voor suspense zorgen, want vrijdag kreeg de rechtszaak van Silke tegen Dries een wel zeer onverwachte wending. Advocaat Alexander Cosyns kwam niet opdagen op de zitting en pas op het einde van de aflevering werd ook duidelijk waarom. De raadsman lag in zijn kantoor in een plas bloed en bleek koelbloedig vermoord. Wie is de dader? Wij lijsten

Lees meer »

Over deze test

Hoe gaat het nu eigenlijk met ons? De welzijnstest geeft een verkennend antwoord. Met 33 vragen die peilen naar uw welbevinden, veerkracht, sociaal netwerk en gevoelens van neerslachtigheid. Maar waar komen de vragen nu vandaan? En hoe leest u best de resultaten? Hieronder vindt u meer info.

Lees meer »

Spanning voelbaar op eerste schooldag na dodelijk drama aan station: “Sommige ouders houden hun kinderen vandaag thuis”

Met een klein hartje beginnen de Zaventemse scholieren vandaag aan hun schoolweek. Het incident van afgelopen vrijdag zindert nog na. Een 23-jarige man kwam toen om het leven toen een vechtpartij uit de hand liep op de treinsporen. Een minderjarige jongen raakte zwaargewond. In verontrustende dreigberichten is te lezen hoe vrienden van de slachtoffers wraak willen nemen. Na overleg werd

Lees meer »