Nieuwsfeed

Jessica (28) verliest haar vriend (33) bij quadongeval tijdens vakantie op Rhodos: “Dokters weten niet of ze zelf ooit nog zal kunnen stappen”

Bij een zware crash met een quad op het Griekse eiland Rhodos liep de 28-jarige Luikse Jessica B. ontelbaar veel breuken op. Ze ligt momenteel in een kunstmatige coma. Haar vriend Laurent T. (33) overleefde de klap niet. “Ze keken zo hard uit naar deze vakantie”, vertelt Laura, de zus van Jessica.

Krantenkoppen in België

Chef Bart De Pooter uitgeroepen tot ondernemer van het jaar door Gault&Millau

Op maandag 8 mei vond de zesde editie van de Gault&Millau Culinary Innovators Awards plaats in de Verbeke Foundation in ons land. Meer dan 100 innovatieve bedrijven, personen en organisaties werden geselecteerd als kandidaat voor een award in één van de acht categorieën met oog op een mooie, culinaire toekomst. Chef Bart De Pooter werd uitgeroepen tot ‘Entrepreneur of the

Lees meer »

Correcties en aanvullingen mei

De nieuwsombudsman verzamelt hier de correcties of relevante aanvullingen die door de kijkers of luisteraars van VRT NWS-programma’s gemeld worden. Correcties en aanvullingen bij artikels op de website worden in het artikel zelf verwerkt. Correcties of relevante aanvullingen bij audiovisuele inhoud, vindt u hier terug.

Lees meer »

“Ik hield dertig procent van mezelf verborgen. Uit schaamte”: Sam Smith omarmt eindelijk ware zelf, ondanks felle kritiek

Vroeger een ingetogen artiest die uitblonk in emotionele ballads, vandaag een extravagante zanger die de controverse niet schuwt. Sam Smith (30) – die zich identificeert als non-binair en de voornaamwoorden ‘die’ en ‘hun’ verkiest – worstelde jarenlang met hun zelfbeeld, met donkere gedachten tot gevolg. Dat die tijd voorbij is, zal Smith vanavond tonen in een bomvol Sportpaleis met sexy

Lees meer »

Omstreden anti-immigratiemaatregel in VS afgelopen

Met de opheffing van de coronanoodtoestand in de Verenigde Staten is in de nacht van donderdag op vrijdag ook een einde gekomen aan een omstreden anti-immigratiemaatregel. Met de in maart 2020, in volle coronacrisis, ingevoerde ‘Title 42’-regeling konden illegale immigranten onmiddellijk naar Mexico teruggestuurd worden, nog voor ze nog maar een asielaanvraag konden indienen.

Lees meer »