Nieuwsfeed

Juventus raakt alsnog 10 punten kwijt voor financiële fraude en moet vrezen voor Europees voetbal

Juventus moet alsnog 10 punten inleveren vanwege financiële fraude. Nadat de eerste straf van 15 punten werd opgeschort, eiste de beroepscommissie vanmorgen in een nieuwe hoorzitting 11 punten in mindering voor de ‘Oude Dame’. De uiteindelijke straf wordt teruggebracht naar 10. Dat kreeg de Oude Dame te horen even voor de aftrap vanavond in Empoli, waar het al snel twee goals incasseerde.

Krantenkoppen in België

Justin Trudeau gaat viraal met bijzondere pose in Zuid-Korea

Vlak voor Canadees premier Justin Trudeau naar Hiroshima trok voor de G7 bij te wonen, bracht hij nog een bezoekje aan Zuid-Korea. Daar ontmoette hij parlementsvoorzitter Kim Jin-pyo. Bij het fotomoment zorgde voor Trudeau voor heel wat hilariteit met zijn ‘manner legs’: hij zakt door zijn benen om even groot te zijn als Jin-pyo. De opmerkelijke pose is een Zuid-Koreaanse

Lees meer »

Waarom zou je vandaag nog in het huwelijksbootje stappen?

Je liefde voor elkaar uitspreken met een ring en een witte jurk is niet meer even belangrijk als vroeger. Jongeren trouwen minder en als ze het wel doen, wachten ze langer om die verbintenis aan te gaan. Anton Olbrechts (30) wil absoluut niet trouwen, ook al wil hij heel zijn leven bij zijn vriendin blijven. Marijn Van Damme (28) is

Lees meer »

Waarom nu een economische missie naar Senegal?

In Senegal zijn op dit moment honderden Belgische zakenlui de lokale markt aan het aftasten. Ze onderhandelen er contracten en samenwerkingsakkoorden met Senegalese bedrijven. De zakenlui zijn mee op een grote economische missie onder leiding van prinses Astrid. Het is uitzonderlijk dat een prinselijke handelsmissie naar Afrika trekt, waarom dan nu Senegal?

Lees meer »

Netflix-account delen? Ook in België wordt het duurder

Netflix gaat nu ook in België maatregelen nemen tegen klanten die hun account delen met iemand die niet onder hetzelfde dak woont. Wie zijn abonnement toch nog met iemand van buiten het huishouden wil blijven delen, zal een plek voor een extra lid kunnen kopen voor 3,99 euro per maand. Dat heeft het bedrijf aangekondigd.

Lees meer »

“2500 euro, zoveel kreeg ik voor één keer proefkonijn spelen” Bijverdienen met geneesmiddelenonderzoek: lucratief en veilig?

Het klinkt interessant: geld verdienen terwijl je in een ziekenhuisbed nieuwe medicijnen test en bijdraagt aan de wetenschap. Maar het heeft ook een schimmige reputatie van farmaceuten die jou als proefkonijn zien. Is het echt gevaarlijk? En wat verdien je ermee? Pieter Bas Elzinga en Charita Kainama getuigen over hun ervaringen als proefkonijn voor wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer »

Als het contact met pluskinderen verdwijnt, wat zijn dan de opties? “Een woensdagbezoek afdwingen? Geen goed idee”

“Mijn pluszoon zie ik niet meer, dat is moeilijk.” Openhartig sprak Niels Destadsbader (34) over zijn relatiebreuk in ‘Viva La Feta’, en hoe diep het gemis van pluskinderen kan zijn. Een herkenbaar gegeven, waarvoor zelfs juridische stappen bestaan. Maar is dat wel zo’n goed idee? Twee experts delen hun visie. “Het woord ‘ouder’ in ‘plusouder’ is niet altijd een grote

Lees meer »

“Ik wist meteen dat ik mijn huizenjacht kon staken, want dit was niet te overtreffen”: Suzie woont in een luxeappartement in een oude suikerraffinaderij

Met plafonds van bijna vijf meter hoog waren de open ruimtes van een oude suikerraffinaderij ideaal voor Suzie Verbinnen (57) om er een erg stijlvol appartement van maar liefst 350 m² in te richten. Het interieur kruidde ze met een mix van texturen en bijzondere objecten. “Ik ben niet iemand die zomaar de massa volgt, dus hier moest niet het

Lees meer »